‘BY GÖK’ AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘BY GÖK’ AÇILDI


 

Mersin de fotoğrafçılığı dededen toruna taşıyan Gökçem ve Mahmut Gök, By Gök Fotoğraf Stüdyosu ile yeni iş yerlerini açtılar.

SERKAN TULTAK

Dede mesleğini yine kendileri gibi fotoğrafçı olan aile büyüklerinin yanlarında çalışarak öğrenen ve tecrübe kazanan Gökçem ve Mahmut Gök kardeşler, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi karşısındaki yeni işe yerleri ile bu işte iddialı olduklarını ortaya koydular. 

“DIŞ ÇEKİMLER İÇİN BİLİNMEYEN VE GİDİLMEMİŞ FARKLI YERLER BULUYORUZ”
İnsanların en mutlu günü olan düğün, nişan gibi önemli organizasyonlarda profesyonel iç ve dış çekim yapan By Gök Fotoğraf Stüdyosunun sahibi, Gökçem ve Mahmut Gök, şunları söylediler:  “Biz bu işi dedemizden miras aldık. Yine fotoğrafçı olan İbrahim ve Murat Amcalarımız sayesinde ise önemli tecrübeler kazandık. Çünkü bu iş ciddi yapılmalı. Bizde bu bilinçle hareket ediyor ve insanların en mutlu günlerini unutulmaz kılıyoruz. Dış çekimler için bilinmeyen ve gidilmemiş farklı yerler buluyoruz. Sıradan yerlerde sıradan fotoğraflar çok geride kaldı. Fotoğrafçılık bir sanattır. Bunun için tüm Mersinlileri düğün, nişan, sünnet, doğum gibi önemli günlerinde bizleri tercih etmeye davet ediyoruz. Sonuçta önemli ve özel günler aynı şekilde profesyonellik gerektirir.” 

1958 YILINDAN BUGÜNE...
1958 yılında mesleğe başlayan, ardından 1967’li yıllarda ise o zaman Mersinlilerin en çok gittiği yer olan Atatürk Parkında seyyar olarak işe devam eden Reşit Gök, bugün hayatta değil ama torunları Gökçem ve Mahmut Gök, dedelerinin mirasını bıraktığı yerden devam ettiriyorlar. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA