ŞAMPİYON KİM OLACAK? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON KİM OLACAK?


 

Yeni sezon hazırlıklarını tam hızıyla sürdüren Mersin’in Süper Amatör Lig temsilcisi takımlar arasında kıyasıya bir yarış başlıyor!

ALİ ŞANLI

8 Eylül’de başlayacak olan Süper Amatör Ligi’nde takımlar eksiklerini tamamlayarak yeni sezona hazır hale geliyor. Hedefi şampiyonluk olan takımların başında ise İdman Yurdu 1925, Meskispor, Toroslar Belediyespor ve Mersin İdman Yurdu geliyor.

TOROSLAR HAZIR
Toroslar Belediyespor her sezon hedef olarak şampiyonluğu seçer.Ancak sezon içinde yaşanan gelişme hedeflerin değişmesine neden olur. Bu sezon işi sıkı tutan Toroslar ekibi iç ve dış taransferde bir çok oyuncuya imza attırarak şampiyon olma olasılığı olan takımlar arasına girdi. İç transferde 6 oyuncuya imza attıran Yeşil Beyazlı ekip dış transferde ise 8 oyuncu aldı. 2 Gana’lı oyuncuyu da denemeye alan Toroslar Belediyespor son olarak 2 oyuncu daha alarak transfer tamamlayacakları öğrenildi.

YENİ TAKIM YENİ KADRO
Yenişehirspor isim değişikliğine giderek İdman Yurdu 1925 ismini ile ilk sezonun çıkacak olan takım Ligin başlamasını dört gözle bekliyor. Dış transferde 9 oyuncu ile anlaşan kadrosuna bir de Suriye uyruklu oyuncu katarak bende şampiyonluk yarışında varım dedi. Bir çok takımdan önce hazırlıklarına başlayan çiçeği burnunda ekip bayram sonra Nevşehir’de kampa girerek son hazırlıklarını yapacak.

O SEZON BU SEZON
Her sezon Milyonlar harcamasına rağmen mutlu sona ulaşamayan Meskispor bu sezon şeytanın bacağını kırmak istiyor.İç ve dış transferde toplam 20 oyuncuya imza attıran Mavi Beyazlı ekip çalışmalarını Macit Özcan tesislerinde sürdürüyor.İdman Yurdu 1925 ve Toroslar ekibi gibi ikinci kamp dönemini Nevşehir’de yapacak. Burada daha çok teknik ve taktik çalışacak olan ekip Mersin’e gelerek son hazırlıklarını burada sürdürecek.

55 YIL ARADAN SONRA İLK
55 yıl aradan sonra ilk defa Amatör Ligde mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu tüm olumsuzluklara rağmen şampiyonluğu kovalayacak kadro kurarak dikkat çekti. Alt yapı destekli bir kadro kurulmasına rağmen dış transferde yaklaşık 10 oyuncu ile anlaşan Mersin İdman Yurdu hazırlıklarını çıkarılması gündemde olan Macit Özcan tesislerinde yapıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA