MERSİNLİ BOCCECİLERDEN MADALYA SÖZÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ BOCCECİLERDEN MADALYA SÖZÜ


 

Fransa, Çin, İspanya ve İtalya’da yapılacak olan Avrupa ve Dünya Şampiyonlarına katılacak olan Mersin Bocce ekibi, İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Kutlay, Milli Takım Antrenörü Kutbeddin Usul ve Bülent Sumra, Mersin Gençlik Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan’ı ziyaret ederek madaly

Mersin Bocce ekibinin ulusal ve uluslar arası turnuvalarda önemli başarılar elde ederek Mersin’i başarıyla temsil etiklerinin göz ardı edilemez bir başarı olduğunu vurgulayan Yıldızbakan, elde edilen başarıların, Mersin’deki Avrupa’nın en iyi Bocce tesislerinde antrenman yapmalarının da katkı sağladığına dikkat çekti.

Milli sporculara Fransa, Çin, İspanya ve İtalya’da yapılacak olan Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında başarılar dileyen Yıldızbakan, Mersinli sporcuların 2024 Olimpiyatları Milli Takım kadrosunda yer alarak ülkelerini en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade etti.
Milli sporcular ve antrenörler desteklerinden dolayı Yıldızbakan’a teşekkür ederek uluslararası turnuvalardan madalyalarla döneceklerinin sözünü verdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA