TEK TALEBİMİZ TESİSİ KULLANMAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEK TALEBİMİZ TESİSİ KULLANMAK


 

Büyükşehir Belediyesi’nin MİY’i Macit Özcan Spor Tesisleri’nden çıkarması ile ilgili tartışma büyüyor! MİY yönetimi taleplerinin tesisi kullanmak olduğunu açıklayarak, belediye yönetimine “Konuyu saptırmayın” çağrısı yaptı.

Mersin İdman Yurdu Başkanı Türer’den, Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamalarına yanıt eldi. Yaptığı yazılı açıklama ile MİY’in tarihinin en zor günlerini geçirdiğini söyleyen Türer, yokluklarla mücadele ederek, onurlu bir savaş ile yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi. “Mevcut yönetim olarak şartların ne kadar zor olduğunu bilerek kongre de belirttiğimiz gibi armamızı yaşatmak yok olmasına izin vermemek için göreve talip olduk” diyen Başkan Türer, “Geldiğimiz noktada kimseni beklemediği kadar iyi bir takım kurduk, futbolcularımızın her an yanındayız her türlü ihtiyaçları için gücümüz yettiği kadar seferber oluyoruz. Düşünün koskoca İdman Yurdu antrenmanda sporcusuna vereceği suyu, antrenman sonrası ikram edeceği yiyeceği, giyeceği tshirtü, çalışacağı topu bile bizler sayesinde temin edebiliyor. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz aslanlar gibi takımımızı sahaya çıkartıp dosta düşmana ölmediğimizi göstereceğiz.

Bizim Kırmızı-Lacivertli sevdamızın bir makam, mevkii yada ticari bir çıkar ile alakalı olmadığını herkesin anlamasını istiyoruz. Kamuoyuna yansıdığı gibi yapım amacı bile Mersin İdman Yurdu’na tesis kazandırmak olan Macit Özcan spor kompleksinde uzun yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyorduk; Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olan tesisi bu sezonda kullanmak için görüşmelerimizi yaptık ancak bizden tesisleri artık amatör takımsınız ve Mersin’de ki diğer amatör takımlarla aynı pozisyondasınız bahanesi ile boşaltmamız istendi. Kentimize mal olmuş olan; kabul etseler de etmeseler de bu şehrin en büyük markası olan Mersin İdman Yurdu’na yapılan bu muamele gerçekten onur kırıcıdır” dedi.

“KÜÇÜCÜK ODAYA SIĞDIRAMADINIZ!”

Öte yandan boşaltılması istenilen yerin 50 metrekarelik malzemelerin konulduğu, sporcuların giyinip soyunduğu bir soyunma odası ve 20 metrekarelik bir ofisten ibaret olduğunun da altını çizen Başkan Halil Türer, tesisin otel bölümünü kullanmadıklarını, futbolcuların konaklamadığını, personel veya sporcuların çıkan yemeği yemediğini, antrenman yaptığı sahayı başka takımlarla ortaklaşa kullandığını anımsattı.

“Şimdi sizlere soruyorum koskoca 93 yıllık kulübümüzü, Mersin’in spor hafızası olan şanlı takımımızı sığdırmadığınız yer bu iki küçük oda mıdır?” diyen Türer, “Belediye imkanı olarak lanse edilen şey çok büyük bir fedakarlıkmış gibi neden gösterilmektedir? Biz maddi olarak belediyeye bir maliyeti bile olmadan orda barınırken bize yapılmaya çalışılan hangi hak ve hukukla izah edilebilir?

“KONUYU SAPTIRMAYIN”

Belediye tarafından yapılan açıklamada kulübün borçlarından dolayı icra gelebileceği bu da tesisler de ki belediye malzemelerini tehdit ettiği iddiası için biz gerekirse ofisimizi ve resmi yazışma adresimizi taşıyalım sizler zor durumda kalmayın denildi. Tek talep hocalarımızın kullandığı oda ve takımımızın soyunup giyindiği malzemelerimizi koyduğu soyunma odasıdır. Kimse başka taleplerimiz olduğunu dile getirip konu saptırmasın.

Büyükşehir Belediyesi’nde geçmiş dönemlere aktarılan mali kaynaklar konusunda bizim bir tasarrufumuz yoktur, bize devredilen sadece 5bin 800 TL vardır. Belediye başkanımız geçmiş dönemlerde destek vermiştir ama bizim dönemimizde vermediği gibi bundan sonrada vermeyeceğini bizlere beyan etmiştir. Geçmiş dönemlerde usulsüzlükler yapılmış olabilir, biz zaten kulübün bu hale gelmesinde kimin emeği varsa tek tek açıklayacağız bunun için incelemelerimiz; usulsüzlükleri tespit için çalışmalarımız devam etmektedir.

Takımımız bu zor günleri elbet atlatacaktı, küllerinden doğacaktır bu takımın kapanmasına adının yok olmasına müsaade etmeyeceğiz; dirilişe kadar savaşmaya devam ediyoruz biz bu mücadeleyi yaparken destek olmayanlar bari köstek olarak bizi bu yoldan döndürmeye çalışmasınlar başka bir isteğimiz yok” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA