2. İNCİR VE FISTIK FESTİVALİ’NE GERİ SAYIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2. İNCİR VE FISTIK FESTİVALİ’NE GERİ SAYIM


 

Silifke Belediyesi tarafından Nuru Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan 2. İncir ve Fıstık Festivalinin hazırlıkları sürüyor.

Silifke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 12 Ağustos 2018 Pazar günü yapılacak festivalde, birbirinden hareketli şarkı ve türküleriyle Ankaralı Coşkun’un sahne alacağı belirtildi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Nuru Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği, Nuru Mahallesi Muhtarlığı ve Silifke Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan İncir ve Fıstık Festivaline tüm Silifke halkını davet etti.

“BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRMELİYİZ”
Yörenin tanıtımını ve kültürünü gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan festivalleri gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Nuru Mahallemiz gerçekten bulunduğu konum itibariyle cazibe merkezi haline gelmiş durumda. Silifke Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz 2. İncir ve Fıstık Festivalimiz sayesinde, hem yöre insanlarımızı buluşturuyor, hem de yaşadığımız yayla mahallelerimizin tanıtımını en iyi şekilde yapıyoruz.
Bizim olan değerlerimiz nasıl bize sapasağlam geldiyse, bize düşen de bu değerlerimize sahip çıkıp, eksiltmeden, bilakis üzerine daha fazlasını koyarak geleceğe aktarmaktır. İlçemizin sosyal ve kültürel bakımdan gelişmesi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi, kısacası merkez ve kırsalıyla daha yaşanılabilir bir Silifke’nin gerçekleşmesi’ hep hayalimiz, önceliğimiz ve hedefimiz olmuştur. Nuru İncir ve Fıstık Festivalimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA