ŞOK İDDİALAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞOK İDDİALAR!


 

MİY çökerken Büyükşehir Belediyesi’nin bu süreçte baş rol oynadığına dair şok iddialar, kent gündemine bomba gibi düştü! MİY’den yapılan açıklamada kulübü göz göre göre zarara uğrattığı iddia edilen belediye bürokratlarından Vedat Yüksel’e adeta ateş püskürüldü.

HEDİYE EROĞLU

Mersin İdman Yurdu- Büyükşehir Belediyesi arasındaki gerilim tırmanıyor! Zor günler geçiren Mersin İdman Yurdu’nun, Macit Özcan Spor Tesisleri’nden yararlanmak istemesi ancak Büyükşehir Belediyesi’nin buna izin vermemesi ile başlayan süreç yeni bir boyut kazandı.
Kılıçların çekildiği tartışmada son hamle MİY’den geldi. Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Vedat Yüksel hakkında şok iddiaları gündeme getiren Kırmızı-Laciveretli yönetim, kulübün çöküşünde baş rol oynayan belediyenin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. 

YÜKSEL’E ATEŞ PÜSKÜRDÜLER
Mersin İdman Yurdu Yönetimi, sosyal medyadan yaptıkları açıklamada Yüksel’e adeta ateş püskürerek, şu iddiaları gündeme getirdiler; “Mersin İdman Yurdu yönetimi olarak açıklama yaptıktan sonra takımımızın tesisten çıkarılma olayında büyük payının olduğunu düşündüğümüz ve açıklamamızda ismini belirttiğimiz Vedat Yüksel, cevap bulamayınca sosyal medya hesabından ‘Bir lafa bakarım birde söyleyene’ diye laf salatası yapmış.
Bizde ona cevap verelim. Adamlıktan bahsediyor ya bu zati muhterem; keşke o adamlığın MİY’de yöneticiyken Teknik Direktör Ümit Özat yüzüne karşı seni kastederek ağza alınmayacak küfürler ettiğinde anlamazlıktan gelirken aklına gelseydi. 
Keşke futbolcunun biri ‘Sana ne lan’ diye başlayıp küfürler sayarken aklına geleydi. Keşke bir diğer futbolcu soyunma odasında fiili olarak saldırırken aklına gelseydi adamlık dediği kelam…

MESUT BİLİR’E FAZLA ÖDEME Mİ YAPILDI?
Kulüp kayıtlarına baktık. Keşke o kadar futbolcu ve personel alacağı varken, takım küme düşmüş, dağılma aşamasında iken; birileri yanında olsun diye, eski dönemde çalışmış 10 bin TL’ye razı olan kankan Mesut Bilir'e 35 bin TL ödetirken aklına geleydi. 

“OYUNCULAR TAZMİNAT ÖDEYEÇEK DEDİN, HEPSİ AÇTIĞI DAVAYI KAZANDI”
O dönem oynayan oyuncuların çoğu senden nefret ettiği için kulüpten ayrılmış. Sözleşmesi olmasına rağmen ayrılan oyuncular için açıklama yapmış, ‘Hepsi tazminat ödeyecek, hatta futboldan men edilecekler’ demiştin. Kayıtlara bakıyoruz hepsi davalarını kazanmış üstelik alacaklı duruma geçmişler. O dönem bonservis bedeli getiren oyuncuların parasını kabul etmemişsin, adamlar dava açıp gitmişler. Üstelik 5 kuruş vermeden kulübü uğrattığın zararlar seni hiç mi vicdanen rahatsız etmedi? 

“HÜSEYİN ÇALIŞKAN SÖZÜNÜ TUTMADIĞINDA NEDEN TEPKİ GÖSTERMEDİN?”
Gerçi sende vicdan olsa Hüseyin Çalışkan ağabeyin 2 milyon TL verip transferi açmadığında ve oyuncuların parasını ödenmediğinde tepki gösterirdin. Belediye başkanını uyarırdın.
‘Spor kenti yapacağız’ dediniz ama sayenizde şehirde profesyonel takım kalmadı. Gerçi sizin için fark eden bir şey yok. Yılda 3,5 tane hep aynı isimlerin katıldığı seminer düzenliyorsunuz. Yetiyor demek ki size. Sizde vicdan olsa her fırsatta birlikte hareket ettiğiniz Hüseyin Çalışkan’ın yönetici olması planlanan İçelspor için bu duruma gelmesinde büyük katkınızın olduğu takımımızı sırf kullandığı 20 metrekare alanı ve küme düşürülmüş olmasını bahane ederek tesislerden attırmaya çalışmazdınız.
Umarım Büyükşehir Belediye Başkanımız bu durumların farkına vararak Mersin İdman Yurdu’na ve yönetimine bakış açısını değiştirecektir. Son olarak bir Atasözümüz var 'Açtırma kutuyu söyletme kötüyü’. 
Bir kere daha yeniliyoruz; biz ne rantçıyız, ne ihaleci, nede birileri ile işbirliği yapıp Mersin İdman Yurdu üzerinden yapılan ticari işlemlerin adamıyız. Kimin hangi planlarda olduğunu da, kimin bayrağını sağladığını da biliyoruz. Takımımızı yaşatmak için buradayız. Herkesin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacı var bu takımın”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA