MTSO’DAN GENÇLERE DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO’DAN GENÇLERE DESTEK


 

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan tercih sürecinde MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı gençlere destek oldu.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (MTSO) yapılan açıklamaya göre, bu yıl ilk kez üniversite sınavını kazanan öğrencilere yönelik bir çalışma başlattıklarını anlatan Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Sadık Çağatay Güneş, bu bağlamda kentte faaliyet gösteren eğitim kurumları ile temasa geçtiklerini söyledi. 20 kurumun çağrılarına yanıt verdiğini belirten Güneş, bu kurumlarla birlikte Forum AVM kapalı bölüm birinci katta tercih süreci boyunca gençleri bilgilendirmeye başladıklarını ifade etti. 

Hedeflerinin gençlerin doğru tercihler yapabilmesine yardım edebilmek olduğunu vurgulayan Güneş, her kurumun iki gün olmak üzere 11.00 ile 21.00 saatleri arasında rehberlik öğretmenleri aracılığıyla gençlere üniversite tercihleri konusunda destek olduğunu bildirdi. 
14 Ağustos’a kadar devam edecek etkinlik çerçevesinde rehberlik desteği veren kurumların isimleri şöyle: Altın Kupa Okulları, Bilimkent Koleji, Cebir Okulları, Değişim Akademi, Değişim Koleji, Deniz Koleji, Doğru Cevap Eğitim Kurumu, Hızır Sağlık Koleji, Kavram Koleji, Kültür Koleji, Mersin Onay Koleji, Mersin Tek Okulları, Mersin Temel Lisesi, Nesibe Aydın Mersin Okulları, Nur Eğitim Eğitim Kurumu, Pozitif Bilgi Koleji, Su Koleji, Taç Koleji, Yenişehir Merkez Koleji ve Vektör Eğitim. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA