MİY ÇOK CİDDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY ÇOK CİDDİ


 

Mersin İdman Yurdu’nda transfer hız kazandı. Kırmızı Lacivertliler kadrosuna 2 siyahi oyuncu daha ekledi.

ALİ ŞANLI

Çiçeği burnunda yeni yönetim güçlü Mersin İdman Yurdu izletme yolunda kesenin ağzını açtı. Süper Amatör Lig’de şampiyonluk isteyen Kırmızı Lacivertli ekip, dış transferde 2 yabancı oyuncu ile anlaştı.Kanat ve santrafor oynayan 20 yaşındaki Ariel forvet hattına hareketlilik katacak. Genç oyuncu kendisini 1 yıllığına Mersin İdman Yurdu’na bağlayan imzayı Macit Özcan tesisleri içinde attı.
Mersin İdman Yurdu’nun 2.yabancı hakkını  ise 32 yaşındaki tecrübeli ayaktan yana kullandı.32  yaşındaki Luis Edwin’de forvet oynuyor. Dış transferde yapılan bu takviyelerle daha da güçlenen Kırmızı Şeytanlar artık rahat rahat şampiyonluk neden olmasını dile getirmeye başladı. Takım ayrıca İçelspor’dan da Sait Kayan’ı kadrosuna dahil etti. 
Kulüp Başkanı Halil Türer yaptığı açıklamada. “İç ve dış transferde hemen hemen istediğimiz oyuncuları aldık. Bundan sonra iş hocamız ve oyuncularımızda. Mersin İdman Yurdu’na layık bir futbol sergileyerek şampiyonluk neden olmasın” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA