MASTERLER İDDİALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MASTERLER İDDİALI


 

Orta Anadolu Masterler Federasyonu (OAMF) ev sahipliğinde Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası 6-10 Eylül 2018 tarihlerinde, Hatay’da yapılacak.

ALİ ŞANLI

 Bu yıl 5’cisi gerçekleşecek şampiyonada Mersin’i Karacailyas Masterler temsil edecek. Şampiyonaya hafta da 3 idman ile hazırlanan tecrübeli ayaklar bu yıl işi sıkı tutuyor.
Hatay’da düzenlenecek olan şampiyonaya tam kadro ve disiplinli şekilde hazırlanan Masterler kondisyon ve teknik ağırlıklı idmanlarla hazırlıklarını sürdürüyorlar. Yapılan idmanın ardından kısa bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam Mehmet Akyürek, “Bu şampiyonaya çok istekli ve disiplinli hazırlanıyoruz. Hedefimiz Mersin’e bir şampiyonluk getirmek. Bu doğrultuda aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Kadromuz daha da güçlendi Başkanımız, yönetimimiz ve futbolcularla uyum içinde hazırlanıyoruz. Umarım emeğimizin karşılığını alır kazasız belasız bir şampiyona geçiririz” dedi.

HEDEF PLAY-OFF
Master’lerde olduğu gibi Amatör Ligde de mücadele eden Karacailyasspor geçen sezon kaçırdıkları şampiyonluğa bu sezon ulaşmak istiyor.
1. Küme Amatör Büyüklerde genç bir kadro ile Play-Off oynama başarısı gösteren Karacailyaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Eylül ayında başlayacak olan 2018 - 2019 Sezonuna haftada 3 antrenman yaprak hazırlanan Karacailyasspor  hedefi geçen yıl olduğu gibi  önce Play- Off’larda mücadele edip  Süper Amatör Küme çıkmak. İç transferde bir çok oyuncu ile anlaşan Karacailyas ekibi dış transferde ise Kaptan İbrahim Gündüz ile 2 sezon aradan sonra tekrar anlaşama  sağlandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA