CHP’DE KRİZ SÜRÜYOR: MERSİN’DEN 12 İSİM İMZA VERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DE KRİZ SÜRÜYOR: MERSİN’DEN 12 İSİM İMZA VERDİ


 

CHP’de muhaliflerin seçim sonrası olağanüstü kurultay için topladığı liste basına sızdı. İllere göre imza dağılımının yer aldığı listede, Mersin’den 21 kurultay üyesinin 12’sinin imza verdiği ortaya çıktı.

SONER AYDIN

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), 24 Haziran seçimlerinin ardından olağanüstü kurultay talebinde bulunan muhaliflerin topladığı imza listesi ortaya çıktı. İllere göre imza dağılımının yer aldığı listede, 81 ilin 76’sında delegelerin kurultay yapılması için imza verdiği göze çarptı.
Mersin’deki 21 kurultay üyesinin 12’sinin de listede imzası yer alırken, en fazla delegeyle kurultayın kaderini etkileme şansına sahip İstanbul, Ankara ve İzmir'deki tablo da ortaya çıktı. 171 delegenin bulunduğu İstanbul'da kurultay toplanması için 71 delege imza verirken, Trabzon'da 11 delegenin 10'u, Konya'da 27 delegenin 20'si, Kocaeli'nde 22 delegenin 14'ü, Ardahan'da 4 delegenin 3'ü, Samsun'da 17 delegenin 14'ü, Bursa'da 35 delegenin 22'si, Denizli'de 14 delegenin 13'ü, Diyarbakır'da 22 delegenin 15'i, Adana'da 25 delegenin 9'u kurultay için imza verdi. Sadece Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'nin de aralarında bulunduğu Şırnak, Amasya, Çankırı, Sinop'tan imza veren olmadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA