TÜGVA KİTAP KAFE AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜGVA KİTAP KAFE AÇILDI


 

Kalkınma Bakanlığı’ndan alınan Sosyal Destek Projesi ile projelendirilen Mersin Tügva Kitap Kafe düzenlenen törenle hizmete başladı.

Sosyal Destek Projesi (Sodes) kapsamında desteklenerek oluşturulan 'Mersin Tügva Kitap Kafe'nin açılışı Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Valilikten yapılan açıklamada; Akdeniz Yenimahalle 5330 sokakta düzenlenen açılışa İl Müftüsü Şaban Kondi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Yunus Becit, TÜGVA İl Temsilcisi Ufuk Kayma, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve gençler katıldı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ve akabinde İl Müftüsü Şaban Kondi’nin yaptığı dua ile başlayan açılış programı, Vali Su ve protokol üyeleri tarafından temsili kurdelenin kesilerek Kitap Kafe’nin hizmete açılmasıyla devam etti. Resmi açılışın yapılmasının ardından protokol üyeleri ve gençlerle birlikte Kitap Kafe’yi gezen Vali Su, Tügva Ortaokul kampında yapılan sınavda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyelerini verdi. Program, Vali Su’nun kafede oturarak, katılanlarla yaptığı sohbetin ardından sona erdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA