“LOGOMUZU İSTİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“LOGOMUZU İSTİYORUZ”


 

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü’nün logosu ve diğer haklarını uhdesine alan eski Başkan Hamit İzol’a taraftardan, “Logomuzu istiyoruz” çağrısı geldi.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda geçen dönem yaklaşık 8 ay başkanlık yapan Hamit İzol’a, taraftardan takımın logosu ve uhdesine aldığı diğer hakları ile ilgili iade çağrısı geldi. Taraftarların sosyal medyadan yaptığı çağrıda, “Kongre öncesinde eski başkan Hamit İzol tarafından koruma amaçlı kendi uhdesine alınan takımımızın logo ve diğer haklarının yeni başkanımız adına devrini istiyoruz. Kulübümüz dipsiz bir kuyuya itelenmiş üstüne toprak atılmaya çalışılmakta. Bu yolda hizmet veren herkes bunun cevabını ilerleyen günlerde en sert şekilde alacaktır. Takımımızın kaldığı tesislere bile göz dikip amatöre düşmesini bahane edip yazı verenleri de, başka takımın şakşakçılığını yapanları da 93 yıllık camiamızı diğer kulüplerle aynı kefeye koyanları da yakında deşifre edeceğiz. Mersin İdman Yurdu’nu batırdınız, bitirdiniz yetmedi mi?” ifadelerine yer verildi.
Taraftar ve yönetim bu mücadeleyi verirken, diğer yandan da işbirliği adı altında ‘idmanyurdu’ isminin farklı takılarca kullanılmasına da yalanlama geldi.  
Mersin İdman Yurdu’nun hala kapanmadığı ve faaliyetlerine devam ettiğini bildiren kulüp yetkilileri, “Mersin İdman Yurdu Süper Amatör’de kendi adıyla mücadele verecektir” bilgisini paylaştı. 
Öte yandan yönetimin Markop Sak’tan dolayı gelen 20 bin sterlin para cezasına da itiraz ettiği, davanın yaklaşık 8 ay sürebileceği ancak bu süreçte kulübe puan silme cezası gelmeyeceği öğrenildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA