ŞEYTANLAR BALTALARI ÇIKARDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEYTANLAR BALTALARI ÇIKARDI!


 

MİY yönetimi takımı bugünlere getirenlere yönelik incelemelerin sürdüğünü açıklayarak, “Cevabımız sert olacak!” mesajı verirken, taraftar Büyükşehir Belediyesi ve MESKİSPOR’a verilen destekleri eleştirerek, kulübü sahipsiz bırakanlara ateş püskürdü!

HEDİYE EROĞLU

Son iki sezonda 5 lig birden düşen Mersin İdman Yurdu’nda, kulübü borç batağına sürükleyerek kapanmanın eşiğine getiren isimlere yönelik incelemeler sürüyor. Kulübün yaşatılması için elini taşın altına koyup kulübü devralan yeni yönetim, şahsi menfaatleri için MİY üzerinden çıkar sağlayanları deşifre etmeye hazırlanıyor.

“CEVABIMIZ SERT OLACAK”

Önceki gün yeni transferlere yönelik kulüp binasında düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulanan Başkan Vekili Şevket Varan, Mersin İdman Yurdu'nun yıllar sonra gerçek sahiplerince yönetildiğini söyleyerek, “Bizi aşağı çekmeye çalışıyorlar. Cezaları gündeme getirenler, ‘neden takım kuruyorsunuz, zaten çıkamayacaksınız’ gibi komik söylemlerde bulunanlar var. Bizim amacımız öncelikli olarak bu armanın yaşamasını sağlamak. Taraftarımız hiç merak etmesin. Geçmiş dönemlere ait kayıtları incelemeye başladık. Kimlerin bu kulübü kuyuya attığını, kimlerin cebini doldurmaya çalıştığını paylaşacağız. Yönetimi Ali Tekin döneminde alabilmiş olsaydık, şu an en kötü ihtimalle Eskişehirspor gibi hala PTT 1. Lig'de mücadele ediyorduk. Her gelen cebini düşünmekten, futbolcuların, kulüp personelinin ödemeleri hep ikinci plana atılmış” dedi.

Henüz hiçbir yerden maddi destek almayıp kendi imkanları doğrultusunda hem kulüp personelinin hem de hocaların ödemelerini yapmaya çalıştıklarını belirten Varan, “Herkes şunu iyi bilmeli ki, bu şehrin en büyük takımı ve marka değeri Mersin İdman Yurdu'dur.Zor günümüzde yanımızda olmayana, iyi günde cevabımız sert olacaktır.

Özellikle belediye destekli takımların çok uçuk rakamlarla transfer yaptığı şu ortamda daha fazla transfer yapmamız zor. Belediye desteği alıp, hiçbir başarısı olmamasına rağmen 30'ar bin TL peşinat vererek transfer yapıp hala desteklenen takımlar var. Kulübün bu noktaya gelmesinde payı olan herkes kafasını kuma gömmüş durumda” dedi.

“İFŞA EDERİZ”

Mersin İdman Yurdu’nun taraftar gurubu olan Şeytanlar da, yaptığı açıklama ile yönetime destek verdi. İsim vermeden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MESKİSPOR’a verilen destekleri eleştiren Şeytanlar adına yapılan açıklamada, “Kimse yaptığının yanına kar kalacağını sanmasın. Bizde diğer kulüpler gibi tek tek ifşa ederiz gerekirse. Kulübü batırdılar yetmedi, şimdi gidip diğer takımlar adına kendilerine menfaat sağıyorlar. Bu şehrin en büyük takımı Mersin İdman Yurdu’dur. Herkese gerektiğinde en sert cevabı veririz, kimsenin şüphesi olmasın. Bir ay geçti daha yöneticilerimiz hala belediye başkanı ile bile görüşemedi ama yıllardır harcadıkları paralarla hiç bir başarı elde edemeyenler daha utanmadan o masalarda en önde oturuyorlar. Bu kulüp en alt ligde de olsa yokmuş, bitmiş gibi kimsenin davranmasına müsaade etmeyiz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA