SODES TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ: PROJE YAPIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SODES TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ: PROJE YAPIN!


 

Mersin’de kurum ve kuruluşlara Sosyal Destek Projeleri’ne başvuru çağrısı yapıldı. Geçen yıl Mersin’in 52 projesine yaklaşık 27 milyon TL’nin üzerinde destek gelmişti.

Sosyal Destek Projeleri (SODES) kapsamındaki ‘Güdümlü Proje Bilgilendirme Toplantısı Vali Ali İhsan Su, başkanlığında gerçekleştirildi. 

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Valilik toplantı salonunda, ilgili kurumların il müdürleri ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, geçtiğimiz yıl kentte 52 projenin hayata geçirildiğini kaydeden Vali Su, bu projeler ile yaklaşık 27 milyon liranın üzerinde desteğin kentte kazandırıldığının altını çizdi. Geçtiğimiz yıl sadece güdümlü projelerden kente yaklaşık 18 milyon liralık destek geldiğini kaydeden Vali Su, “Bu desteklerin ilimize kazandırılmasının sürekli hale getirilebilmesi için özgün, özenli ve farklılık oluşturacak kaliteli projeler üretmeye devam etmeliyiz.” ifadelerini kullandı. Konuşmasının devamında, eğitim, sağlık, spor ve sanat gibi dezavantajlı kesime fayda sağlayacak daha birçok alanda ortaya konacak olan proje bedellerinin tamamının karşılandığını da sözlerine ekleyen Vali Ali İhsan Su, tüm kurumları SODES Güdümlü Projelerinin amacına uygun bir şekilde ve dezavantajlı kesimlere en üst seviyede fayda sağlayabilecek kalitede güdümlü projeler hazırlamaya çağırdı.
Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfü Altunsu’nun da 1 milyon ile 10 milyon lira aralığında hazırlanarak onaya sunulacak olan projelerin, hazırlanma usul ve esasları ile proje konularını içeren bir bilgilendirme konuşması yaptığı toplantı, katılanlara söz verilmesinin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA