DOWN KAFE’DE UNUTULMAZ YAZ KONSERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOWN KAFE’DE UNUTULMAZ YAZ KONSERİ


 

MDOB konser verdi, Down Kafe çalışanı orkestrayı yönetti, belediye başkanı dans etti... Sanatseverler Mezitli Belediyesi Down Kafe’de unutulmaz bir gün geçirdi.

Mezitli Belediyesi işbirliğiyle Down Cafe’ye destek olmak amacıyla Mersin Devlet ve Opera Balesi (MDOB) ’Yaz Konseri’ düzenlendi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, MDOB orkestra şefi Anıl Aydın tarafından yönetilen konserde çeşitli bestecilerin eserlerinin yanı sıra Türk Halk Müziği’de klasik müzik notaları ile buluştu. Down Kafe’nin konukları MDOB Korosu tarafından seslendirilen ‘Neredesin Sen’, ‘Sarı Gelin’, ‘Tabancamın Sapını Gülle Donatacağım’, ‘Çökertme’ gibi birbirinden güzel türkülere eşlik etti.  İzleyicilerin büyük beğenisi kazanan sanatçılar, unutulmaz dakikalar yaşattılar. Solo performasyonlarını sergileyen sanatçılar, seslendirdikleri türkülere izleyicilerinde eşlik etmesi ile Down Cafe’de çok güzel anların yaşanmasını sağladılar. Konserin bir bölümünde ise Down Kafe çalışanı Furkan Çetinkurt orkestrayı başarıyla yöneterek konuklardan büyük alkış aldı. 

Opera Bale Müdürlüğü’nde görevli dansçı ile sahneye çıkan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, müzik eşliğinde tango yaptı. 
Şef Anıl Aydın konser sonunda yaptığı konuşmada Down Cafe’nin çok özel ve güzel bir proje olduğunu, bu projeyi hayata geçiren ve halka kazandıran Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkürlerini iletti.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise MDOB sanatçılarına verdikleri konserden dolayı teşekkür etti. Türkiye’de sanatın çok zor günler geçirdiğini ifade eden Başkan Tarhan, "Mersin’in çok gözde bir opera ve balesi var. Sanatı halkın ayağına götürmek adına her türlü etkinliği düzenliyorlar. Opera ve bale sanatçıların bu şeklide halkla bir araya gelerek, etkinlik düzenlemeleri çok önemli bir olay" diye konuştu.
Konserin sonunda Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Şef Anıl Aydın’a, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Genel Sekreteri Mehmet Duman ise müzisyenlere çiçek verdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA