MUT SAHAYA İNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT SAHAYA İNDİ


 

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mut İdmanyurdu Belediyespor, sahaya indi.

ALİ ŞANLI

Yeni sezon hazırlıkları için birinci kamp dönemine başlayan Siyah Beyazlı ekip, sezonun ilk antrenmanı kulüp tesislerinde Teknik Direktör Okan Kopan ve yeni transferlerin katılımı ile yaptı. Basına açık gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü.
Öte yandan Kulüp Başkanı Yusuf Uzun ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı sezonun ilk antrenmanın da futbolcuların kaynaştığı gözlendi. Kulüp Başkanı Uzun sezonun ilk antrenmanı öncesi futbolcularla bir araya gelerek yeni sezon öncesi başarılar diledi.
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde ilk defa mücadele etmesine rağmen başarılı maçlar çıkararak 7.Grubu 3.sırada tamamlayan Mut İdmanyurdu Belediyespor, 1 yıl daha anlaşmaya vararak sözleşme imzaladığı Teknik Direktör Okan Kopan ise yaptığı değerlendirmede, “Mut İdmanyurdu Belediyespor taraftarlarına layık olmak ve kulübümüzü çok daha iyi pozisyonlara getirebilmek için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA