BİN 500 RAKIMDA FESTİVAL COŞKUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİN 500 RAKIMDA FESTİVAL COŞKUSU


 

Arslanköy’de bu yıl 27-29 Temmuz tarihleri arasında 5. düzenlenen Şaymana Müzik Festivali katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

GİZEM EKİCİ

Mersin’in merkez Toroslar ilçesine bağlı bin 500 rakımlı Arslanköy’de düzenlenen festival katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Katılımcılar 3 gün boyunca doğanın ve müziğin keyfini çıkarttı. Yılın çeşitli dönemlerinde sanatçılar için workshoplar düzenlenen bölgede, 5 yıl önce bir müzik festivalinin temelleri atıldı. Şaymana Müzik Festivali adıyla her geçen yıl Türkiye çapında haklı bir üne kavuşan festival, bu yıl da müzik ve doğaseverleri 3 gün boyunca bin 500 rakımda bir araya getirdi. Her yıl ünlü sanatçıları ve grupları ağırlayan festival bu yıl, Can Bonomo ve Yeni türkü’yü ağırladı.

BİN 500 RAKIMDA AY TUTULMASI İZLEDİLER

Festivale katılan müzikseverler bu yıl bir ilki yaşadı. Katılımcılar 5. Şaymana Festivali'nin açılış gününde, yılın en görkemli gök olaylarından biri olan ‘kanlı ay’ tutulmasını bin 500 m rakımda, muhteşem müzikler eşliğinde seyretti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA