KADINLARA ÖZEL SPOR SALONU YAZ BOYUNCA HİZMETTE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINLARA ÖZEL SPOR SALONU YAZ BOYUNCA HİZMETTE


 

Erdemli Belediyesi sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra vatandaşların yararlanabileceği spor merkezleri ile de hizmet vermeye devam ediyor.

Belediye spor merkezi ile Erdemlililere formda kalma imkânı sunulurken, eğitmenler tarafından kadınlar, haftanın en az 3 günü 1'er saatlik bir çalışma dahilinde aerobik, fitness, step, plates, egzersiz eğitimleri ile formda ve zihinde kalıyor.

Sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçası olan spordan vazgeçemeyen kadınlar Erdemli Belediyesi spor merkezinde sağlıklı yaşam için aradığını buluyor. Yetkililerden yapılan açıklamada; spor eğitim merkezinde aerobik, fitness ve plates eğitimlerinden sonra yogo faaliyetine başlandığı bildirildi. Belediye spor merkezlerindeki plates ve fitness eğitimleri sayesinde Erdemlili kadınlar problemi olan fazla kilolardan kurtulurken, fit bir bedene kavuşuyor. Eğitimlerin alanında uzman kişiler tarafından verildiği kaydedilirken, yetkililerden yapılan açıklamada; sıcak havaya rağmen çalışmaların haftanın en az 3 günü gerçekleştiği ve 200 kadının katıldığı bildirildi. Erdemli Belediyesi spor merkezi eğitmenleri tarafından yapılan açıklamada ise aerobik, fitness ve plates eğitimlerine katılanların bu sporlarla formda kaldıklarına dikkat çekildi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada; spor merkezlerinin yaz boyunca devam edeceğini bildirirken, Avgadı yaylasında step ve pilates kurslarını vatandaşlarla buluşturmayı planladıklarını müjdeledi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA