ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇİRİP, MAĞDUR ETTİLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇİRİP, MAĞDUR ETTİLER!


 

Mersin’de iş kazası geçiren işçinin şikayetçi olmasını engelleyen patron, işçi yeniden çalışıp bu kez ameliyatlık olunca ’Yapacak bir şey yok’ dedi.

İş kazası geçirdikten sonra patronun “Ne gerekiyorsa yapacağız” diyerek şikayetçi olmasını engellediğini belirten Mustafa Karakuyu, yeniden çalıştırılınca ameliyatlık oldu. Bu kez patrondan yardım istediğini söyleyen Karakuyu, “Yapacak bir şey yok” yanıtını aldı. Evrensel’de yer alan habere göre, Mersin’in Tarsus ilçesinde Biter İnşaat Firması tarafından yapılan inşaatta, 6 Ocak’ta aşırı yağış nedeniyle yaşanan göçükte İnşaat İşçisi Mustafa Karakuyu, toprağın altında kaldı. Kurtarıldıktan sonra Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan Karakuyu’nun ikinci tedavisinde sağ bacağında yırtılma tespit edilmesi üzerine 20 gün “iş göremez” raporu verildi.

Patronun karakoldayken kendisini “Şikayetçi olma ben ne gerekiyorsa yapacağım. Senin arkandayım. Sen ayağa kalkana kadar her şeyini karşılayacağım” dediğini aktaran Karakuyu, bu sözler üzerine şikayetçi olmadı. Karakuyu, 20 günlük raporunun ardından patronun çağırması üzerine dizlik takarak yeniden inşaatta çalışmaya başladı. 4 ay boyunca dizlikle çalışan Karakuyu’nun, yeniden gittiği hastanede MR çekilmesinin ardından ameliyat olması gerektiği belirtildi. 3-4 ay raporlu olacağını ve geçinmek için yardım istediğini belirten Karakuyu, patrondan “Yapacak bir şeyim yok” yanıtını aldı. Karakuyu, hastanedeki tedavisinin tamamlanmasını ve davanın açılmasını bekliyor. İnşaat firması da Karakuyu’nun kendi işçileri olduğunu ancak bir sorunları olmadığını iddia etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA