“KURULTAYA GEREK YOK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KURULTAYA GEREK YOK”


 

CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır ile birlikte 129 milletvekili, kurultay tartışmaları ile çalkanan CHP’de genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaparak kongreye gerek yok mesajı verdi.

Haber Merkezi

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Özkoç, Engin Altay ve Özgür Özel ile birlikte çok sayıda milletvekili Meclis önünde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaptı. Kurultaya karşı bildiriye imza atanlar arasında Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ile Ali Mahir Başarır’da bulunurken; CHP'liler adına hazırlanan ortak bildiri metnini CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu okudu. Bildiride Cumhurbaşkanlığı sisteminin genel hukuk kuralları ve anayasaya aykırı bir şekilde her alanda uygulamaya konulmak istendiğini söyleyen Bankoğlu, “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde başarıya ulaşmanın birlik ve beraberlik içinde zaman kaybetmeden çalışmalara başlamak olduğu bilinci ile, bu gün kurultay tartışmalarına odaklanmanın ve ülkenin gerçek gündeminden uzaklaşmanın doğru olmadığı kanaatindeyiz” dedi.

“TARTIŞMA HEM PARTİYE HEMDE TÜRKİYENİN GELECEĞİNE ZARAR VERİYOR”

Kurultay tartışmasının hem CHP’ye hem de Türkiye’nin geleceğine zarar verdiğini belirten Bankoğlu,“Geldiğimiz süreçte kurultay toplanmasına yönelik imza sayıları üzerinden bir algı yaratmanın ve bu tartışmayı devam ettirmenin partimize ve ülkemizin aydınlık geleceğine zarar verdiği aşikardır. Bu gün il başkanlarımız tarafından yapılan açıklamaya ve sağduyu çağrısına iştirak ettiğimizi ve kurultay tartışmalarının sayı boyutundan çıkarılarak sonlandırılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA