VALİ SU FABRİKALARI GEZDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU FABRİKALARI GEZDİ


 

Vali Ali İhsan Su, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyetinin Temmuz ayı olağan toplantısına başkanlık etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre; MTOSB hizmet binasında gerçekleşen toplantıya MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldı. Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesiyle başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi. Toplantı sonrasında Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MTOSB bünyesinde faaliyet gösteren bazı üretim tesislerini ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, ziyaret programına plastik alt ve üstyapı boru ve ek parçaları üretimi yapan Yılbor firması ile başladı.

Ziyaret süresince Yılbor üretim tesisini gezerek incelemelerde bulunan Vali Su, üretim bandı ve faaliyetler hakkında firma sahibi Mehmet Yıldırım'dan bilgi aldıktan sonra nakliye ve lojistik sektörüne yönelik frigorifik kasa, sandwich panel, panelvan izolasyon, meşrubat kasa ve kayar perdeli kasa imalatı yapan Mersan firmasının üretim tesisine geçti. Tesisteki incelemelerine kasa imalat bandını yerinde inceleyerek başlayan Vali Ali İhsan Su, firma sahibi Berrin Mis'ten imalat aşamaları, ürünler ve ihracat durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, firma yetkilileriyle bir süre sohbet etti.

Bugün gerçekleştirdiği ziyaret ve inceleme programını Mersin-Tarsus otoyol bağlantı kavşağı çalışmalarını yerinde inceleyerek sürdüren Vali Su, kavşak çalışmalarını inceledikten sonra yüklenici firmanın şantiye şefliğine geçerek, firma yetkililerinden çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA