KRAL GERİ DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KRAL GERİ DÖNDÜ


 

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen İçelspor’un Kralı geri döndü.

ALİ ŞANLI

Geçen sezon Süper Amatör Ligde 46 gol atarak İçelspor’un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Ebubekir Yardım geri döndü.Futbola Telekomspor alt yapısında başlayan Malatya doğumlu Ebubekir Yardım sezon başında transfer olduğu Siyah Beyazlı takımda attığı 46 gol ile gol Kralı olmuş bir çok takımın transfer listesine girmişti.

Sezon başında kontratını uzatmasına rağmen takımdan ayrılmak zorunda kalmıştı. Evlenecek olan  Ebubekir istemeye istemeye Mersin’den ayrılarak Memleketi Malatya’ya gitmişti. İçelspor’un As Başkanı Ümit Saltık’ın çabaları sonucu Aileler ikna edilerek Ebeubekir Yardım’ın Mersin’e gelerek takıma dönmesini sağladı.

Gol Kralının ev sorununu çözerek takıma geri kazandıran başkan Saltık Ebubekir istemeye istemeye Mersin’den ayrılmıştı, her iki aile ile görüşerek oyuncumuzun burada kalmasını sağladık ailelerde bize güvendiği için genç çiftin Mersin’e yerleşmesine izin verdi. Oğlum gibi gördüğüm Ebeubekir’in bize ve Kent sporuna daha çok katkı yapacağını düşünüyorum.Tekrar aramıza döndüğü için çok mutluyuz dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA