“MABEDİMİZE GİREMİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MABEDİMİZE GİREMİYORUZ”


 

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun, TOKİ’ye devir işlemi yapılacağı gerekçesiyle kapılarını kapatmasına Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü’nden sert tepki geldi.

ALİ ŞANLI

MİY Kulüp Başkanı Halil Türer, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Mersin İdman Yurdu üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmak bilmiyor. Bir sezonda 5 lig düşmemize rağmen ayakta durma çabalarımız sanki birilerince baltalanıyor. En son darbeyi stadyum ile ilgili aldık. Kendi evimiz olan yaklaşık 50 yıldır mücadele ettiğimiz Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nu kullanmak için yaptığımız başvuru reddedildi. Öte yandan alternatif olarak düşündüğümüz yeni yapılan Mersin Stadyumu’nun ise şuan en üst ligde mücadele İçel Spor’a verilmesi gündemde. Bu stadın İçelspor’a tahsisi gerçekleştiği takdirde zemininin bozulmaması için ikinci bir kulübe izin verilmemesi söz konusu. Biz şuan sadece ekonomik koşulları iyileştirmek için değil saha bulmak için de çabalayacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA