TRAFİKTE TEHLİKELİ HAREKETLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRAFİKTE TEHLİKELİ HAREKETLER


 

Mersin’de araç trafiğinin en yoğun olduğu caddede elektrikli motor üzerinde yolculuk yapan 4 kişilik aile ile hareket halindeki belediye otobüsünün arkasına asılan kaykaylı genç yürekleri ağza getirdi.

Tüm uyarı ve denetlemelere rağmen aynı motor üzerinde kucaklarında köpek ile birlikte seyreden 4 kişilik ailenin trafikteki tehlikeli yolculuğu, adeta kazaya davetiye çıkarırken, görenlerin tepkisine de neden oldu. Merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde, şehir merkezinden Mezitli istikametine seyreden ikisi çocuk 4 kişilik ailenin hiç bir ferdinde kask bulunmaması ayrıca dikkat çekerken, kucaklarındaki köpek ise hayli ilginç görüntü oluşturdu. Öte yandan, yine aynı cadde üzerinde cep telefonu kamerasına yansıyan bir başka görüntüde ise yaklaşık 70 kilometre hızla giden bir belediye otobüsünün arkasına asılan kaykaylı gencin görüntüleri yer aldı. Bu görüntüler de görenlerin yüreklerini ağzına getirdi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA