TEVFİK SIRRI GÜR KAPILARINI KAPATTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEVFİK SIRRI GÜR KAPILARINI KAPATTI!


 

Kentteki amatör spor kulüplerinin maçlarını oynamak istediği Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun kapıları TOKİ’ye devir yapılacağı gerekçesiyle herkese kapandı!

ALİ ŞANLI

Mersin’de 1946-1951 yılları arasında, dönemin Mersin Valisi, Tevfik Sırrı Gür’ün adına inşa edilen ‘Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’ kapılarını kapattı. Bu güne kadar kente; spor müsabakaları ve milli bayram kutlamaları dahil olmak üzere çeşitli şekillerde hizmet veren stadyumda yeni sezon maçlarını oynamak isteyen Mersin İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve MESKİSPOR Kulüpleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne başvuru yaptı. Ancak kurum, stadyumun TOKİ’ye devredileceği gerekçesiyle taleplere red yanıtı verdi.

MİLLET BAHÇESİ OLACAK

Stadyum arazisi, kentte 2013’de düzenlenen Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan yeni Mersin Stadyumu karşılığında TOKİ’ye devredilmişti. Ayrıca; 24 Haziran seçimleri öncesi ise hükümet yetkilileri; Mersin de dahil 5 ilde ömrünü tamamlayan şehir statlarının millet bahçesi olarak düzenleneceğini açıklamıştı. Bu kapsamda stadyuma Eylül’de kazma vurulması beklendiği öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA