“NEDEN SAVUNUYORSUN?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“NEDEN SAVUNUYORSUN?”


 

Balık çiftliklerini TBMM gündemine taşıyan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, çiftlikleri savunan AKP İl Başkanı Cesim Ercik’e yüklendi. Ercik için “Bir avukat edasıyla bu çiftliklerin yanında yer aldığını üzülerek görüyoruz” diyen Antmen projelerden bir an önce vazgeçilmesi çağrısında bulundu.

Mehmet Nabi Batuk

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, kentin gündeminden düşmeyen balık çiftliklerini bu kez de meclis gündemine taşıdı. Tüm itirazların rağmen Silifke açıklarında kurulan son olarak ta Anamur ve Aydıncık ilçelerinde de kurulum çalışmaları devam eden balık çiftliklerini gündeme getirmek için söz alan Antmen, söz konusu çiftliklere karşı harekete geçme çağrısı yaptı. Mersin’de sahip olduğu kapasiteden fazla balık çiftliği kurulmak istendiğini belirten Antmen, sözlerinin bazı bölümünde de AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’e yüklendi. Ercik’in birçok açıklamamasında balık çiftliklerini savunmasını anlam veremediklerini ifade eden Antmen, “Muğla’dan kovulan ve sürülen balık çiftliklerinin tamamı Mersin’in altın sahillerine bakir sahillerine getirilmek isteniyor. Bu çiftliklerin zararları zaten bilimsel olarak anlatılıyor fakat işin en ilginç tarafı AKP il başkanının veya ona atfen yapılan haberlerde balık çiftliklerini savunmasıdır. Bir avukat edasıyla bu çiftliklerin yanında yer aldığını üzülerek görüyoruz. Mersin’in denizleri, turizmi ve geleceği için yapılmak istenen balık çiftliği projelerinden vazgeçilmesi çağrısında bulunuyorum” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA