TARSUS’TA 350 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA 350 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ


 

Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği Sünnet Şöleni tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Şevket Can’ın kirve olduğu şölende şimdiye kadar 350 çocuk sünnet edildi.

Mersin Tarsus ilçesinde belediye tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni’nde 2 hafta geride kaldı. Etkinlikte şimdiye kadar Medical Park Tarsus Hastanesi’nde 350 çocuk sünnet edildi. Sünnet operasyonlarını, Üroloji Uzmanları Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Canoğulları ve Op. Dr. Özdemir Erdoğan gerçekleştiriyor. Ameliyathanede yapılan sünnet operasyonlarının, Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

KATILIM BEKLENENDEN YÜKSEK

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şenlik kapsamında en az bin çocuğun sünnet edileceğini, başvurulardaki yoğunluk dikkate alındığında sayının daha fazla olmasının beklendiğini söyledi. Başkan Can, şenlik organizasyonunu yürütmek için bir ekip oluşturduklarını, çocukların sünnet işlemi ve giysi giderlerinin belediye tarafından karşılandığını belirtti.

HASTANENİN BİR KATI AYRILDI

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Üroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Canoğulları ise sünnet şöleni organizasyonu için bütün önlemlerin alındığını ve 4’üncü katın ayrıldığını vurguladı. Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Canoğulları, “Operasyonlar, ameliyathanemizde ve deneyimli bir ekip tarafından, steril koşullarda yapılıyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA