“MİLLET TÜM DÜNYAYA DERS VERMİŞTİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MİLLET TÜM DÜNYAYA DERS VERMİŞTİR”


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’inci yıl dönümünde yayımladığı mesajda, “Milletimiz tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkılacağının dersini vermiştir” dedi.

Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada Vali Ali İhsan Su’nun FETÖ / PDY Terör  Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 2’inci yıldönümünde yazılı mesaj yayımladığı bildirildi. Mesajında “Milletimiz, şanlı tarihi boyunca; vatanına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla var gücüyle sahip çıkmış, bu değerlerine saldıran hainlere asla geçit vermemiştir” diyen Vali Su, “Binlerce yıldır yurt edindiğimiz bu cennet vatan üzerinde kurulu Devletimizin her alanda gösterdiği gelişimini hazmedemeyen FETÖ terör örgütü ve onun uzantısı dâhili ve harici ihanet şebekeleri, gücünü milletimizden alan ve binlerce yıldır milletimize şanlı zaferler kazandıran kahraman ordumuzun içine sızdırdıkları hainler eliyle 15 Temmuz gecesi milletimizi, devletimizi, istiklalimizi ve demokrasimizi hedef almıştır” ifadelerini kullandı.

Darbe gecesi vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla bir ve bütün olarak, darbecilerin karşısına geçtiğini anımsatan Vali Su, “Kurşun ve bombalara bedenini siper ederek destansı bir dik duruş ile bu hainlere geçit vermemiş, devletine, istiklaline, demokrasisine ve istikbaline sahip çıkmıştır. Milletimiz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dik ve kararlı duruşuyla, bundan sonra da benzeri saldırılara yeltenecek harici ve dâhili düşman ve hainlere, emellerine asla ulaşamayacaklarını en güçlü şekilde bir kez daha göstermiş ve tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkılacağının dersini vermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz gecesi bu hainlere canı pahasına büyük bir kahramanlıkla dur diyen vatandaşlarımızdan ve güvenlik güçlerimizden şahadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi sonsuz rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, Milletimize 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA