KİLOLU KADIN KÂBUSLARINDAN KURTULACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİLOLU KADIN KÂBUSLARINDAN KURTULACAK


 

Mersin’de son 1 yılda aldığı aşırı kilolar yüzünden yerinden kalkamaz hale gelen 64 yaşındaki Süheyla Nacakçı, ’morbid obez hasta kayıt sistemi’ ile takip edilecek.

Merkez Toroslar ilçesinde eşi Cemal Nacakçı ile yaşayan Süheyla Nacakçı'nın tekrar eski günlerine dönmek için İHA aracılığı ile yaptığı yardım çağrısı karşılık buldu. Son 1 yıl içerisinde aldığı aşırı kilolar yüzünden zor günler geçiren ve yerinden kalkamaz hale gelen kadın, İlçe Sağlık Müdürlüğü hekimlerince sağlık kontrolünden geçirildi. Psikolog ve aile hekimince de gözden geçirilen Nacakçı'nın yaklaşık 140 kilo ile 'morbid obez'  olduğu belirtildi.  ‘Morbid obez hasta kayıt sistemi'ne dahil edilen Nacakçı'nın psikolog, diyetisyen ve fizyoterapist tarafından takip edileceği, gerekli diyet programının belirlenerek tedavisine evinde devam edileceği bildirildi. Nacakçı'nın durumuna göre kontrollerinin haftalık, aylık ve 2 aylık periyotlar halinde yapılacağı ifade edilirken, kadının başka her hangi bir hastalığının olmadığı da belirtildi.  Süheyla Nacakçı, son 1 yıl içinde aldığı aşırı kilolar yüzünden yerinden kalkamaz hale geldiğini ve hiçbir ihtiyacını kocasının desteği olmadan karşılayamadığını söylemişti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA