YENİLİKÇİ LİDER MERSİN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİLİKÇİ LİDER MERSİN


 

Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen ve Türkiye genelinden 4 bin 841 projenin yarıştığı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde Mersin, 3 projesi ile Akdeniz bölge birincisi oldu.

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi, paylaşımının sağlanması ve kalitesinin artırılması amacı ile uygulanan Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde gelenek bozulmadı. Akdeniz Bölgesi’nde 8 il arasında en çok projesi kabul edilen il 3 çalışma ile Mersin oldu. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; 2017-2018 eğitim öğretim yılında 6’ıncısı düzenlenen yarışmaya Türkiye genelinden 4 bin 841 başvuru yapıldı. Yapılan başvurulardan Mersin ilinden 12 çalışma saha incelemesine kaldı. Yapılan saha değerlendirmesi sonucunda Mersin 3 çalışma ile bölge birincisi oldu. 
Bölgesel ödül almaya hak kazanan çalışmalar; Öğretim Yöntem ve Teknikleri Kategorisinde, Mezitli - Kuyuluk Belediye Ortaokulu’nun; Kurumsal - Kültürümle Tanı Beni Projesi, Eğitim Öğretime Erişim ve Yönlendirme Kategorisinde, Toroslar - Ali Kuşçu Ortaokulu’nun Kurumsal - Okulumu Seviyorum Projesi, Olumlu Tutum ve Davranışların Geliştirilmesi Kategorisinde Tarsus - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nun, Bireysel - Şekil Verdim Sabuna Sende Dokun Hayatıma Projesi oldu.
Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri, eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi, paylaşımının sağlanması ve kalitesinin artırılması amacı ile 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA