ARTİSTİK CİMNASTİK DÜNYA KUPASI SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ARTİSTİK CİMNASTİK DÜNYA KUPASI SONA ERDİ


 

Mersin’de düzenlenen “Artistik Cimnastik Dünya Kupasına” (World Challenge Cup) Milli takımlarımız 6 Altın, 4 Gümüş, 3 Bronz toplamda 13 madalya ile damga vurdu.

Spor kenti Mersin 06-08 Temmuz 2018 tarihleri arasında 16 ülkeden 55 sporcunun mücadele ettiği Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) tarafından 2018 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan Artistik Cimnastik Dünya Kupası (World Challenge Cup) Mersin Olimpik Cimnastik Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardından tamamlandı.

Üç gün boyunca birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Cimnastik Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyona sonunda düzenlenen ödül töreninde sporculara madalya ve ödülleri il protokolü ve federasyon temsilcileri tarafından verildi.
Spor Kenti Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye, 6 altın, 4 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atarken Kanada ve Romanya da 1’er Altın, 1’er Gümüş ve 1’er Bronz madalya ile şampiyonayı tamamladı.
Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda (World Challenge Cup) alınan Sonuçlar şöyle:
Erkekler Yatay Çubuk Aleti Kategorisinde; Türkiye’den Ümit Şamiloğlu birinci, Kanada’dan Samuel Zakutney ikinci ve Büyük Britanya’dan Frank Baines 3’ünco oldu.
Erkekler Paralel Çubuklar Kategorisinde; birinci Romanya’dan Andrei Vasile Muntean, Türkiye’den Ahmet Önder ikinci ve Ferhat Arıcan 3’üncü oldu.
Erkekler Atlama Masası Aleti Kategorisinde; Kanada’dan Cournoyer Rene, Bulgaristan’dan Dimitrov Dimitar ikinci ve Romanya’dan Ghiuzan Robert 3’ünco oldu.
Erkekler Halka Aleti Kategorisinde; Türkiye’den İbrahim Çolak birinci, Romanya’dan Andrei Vasile Muntean ikinci ve Hollanda’dan Yuri Van Gelder 3’üncü oldu.
Erkekler Kulplu Beygir Aleti Kategorisinde; İrlanda’dan Rhys Mcclenaghan, Büyük Britanya’dan Frank Baines ikinci ve Kanada’dah Justin Karstadt 3’üncü oldu.
Erkekler Yer Aleti Kategorisinde; Türkiye’den Ahmet Önder birinci, Büyük Britanya’dan Frank Baines ikinci ve Türkiye’den Ferhat Arıcan 3’üncü oldu.
Kadınlar Denge Aleti Kategorisinde; Türkiye’den Göksu Üçtaş Şanlı, Türkiye’den Tutya Yılmaz ikinci ve Azerbaycan’dan Yulıya Inshina 3’üncü oldu. 
Kadınlar Yer Aleti Kategorisinde; Türkiye’den Göksu Üçtaş Şanlı birinci, Türkiye’den Tutya Yılmaz ikinci ve Endonezya’dan Rifda Irfanaluthfi 3’üncü oldu.
Kadınlar Atlama Masası Aleti Kategorisinde; Hindistan’dan Dipa Karmakar birinci, Endonezya’dan Rifda Irfanaluthfi ikinci ve Türkiye’den  Göksu Üçtaş Şanlı 3’üncü oldu.
Kadınlar Paralel Aleti Kategorisinde Türkiye’den Demet Mutlu birinci, Tutya Yılmaz ikinci ve Şili’den Maria Del Sol Perez 3’ünco oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA