AKDENİZ’DE SPOR KURSLARI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE SPOR KURSLARI BAŞLADI


 

Akdeniz Belediyesi’nin, çocukları ve gençleri sporla tanıştırmak amacıyla her yıl düzenlediği ücretsiz yaz okulu kursları yoğun bir ilgi ve katılımla start aldı.

Akdeniz Belediyesi’nden yapılan açıklamada; çocuk ve gençleri sporla tanıştırmak, onları sokağın risklerinden uzaklaştırmak amacıyla her yıl düzenlediği ücretsiz yaz okulu kursları törenle açıldığı bildirildi. Akdeniz Belediye Spor Şafak Erdur-Seyfi Ali Türkoğlu futbol sahasında gerçekleşen açılış töreninde kurslara kayıt yaptıran çocuklara kullanacakları spor kıyafetleri dağıtıldı. Açılış törenine  Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, birim müdürleri, belediye spor kulübü yöneticileri, futbol, basketbol, tenis ve muaythai sporcu ve antrenörleri, sporcuların ebeveynleri ile sporseverlerin katılımıyla gerçekleşti. 
“AMACIMIZ DAHA ÇOK ÇOCUĞUMUZA ULAŞMAK”
Törende sporcu ailelerine seslenen Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, yaptıkları spor faaliyetleri hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Belediye olarak spora, özellikle de altyapıya büyük önem veriyoruz. Bunu da uygulamalarımıza yansıtmaya çalışıyoruz. Bu sezon bizim bütün altyapı takımlarımız ciddi başarılar elde etti. Bunun devamı olarak da bugün yaz spor okulun açılışını gerçekleştiriyoruz. Amacımız daha çok çocuğumuza ulaşmak. Ayrıca klasik spor dallarının ötesine geçerek, gençlerimize alternatif spor dallarını da sunmak istiyoruz. Bu kapsamda ilk defa bu yıl tenis kursumuz var, basketbol, voleybol kurslarını da veriyoruz” dedi.
“SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Akdeniz Belediyesi spor tesislerinin, çocuklar ve gençler için önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Pamuk, “Şundan emin olabilirsiniz; Bizler de gençlerimizin yetişmesi için elimizden gelen her türlü desteği, katkıyı sağlamaya devam edeceğiz. Sizlerle işbirliği içerisinde bu dönem verimli bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Herhangi bir spor dalıyla uğraşan bir genç, aynı zamanda akademik başarı anlamında da yaşıtlarından ayırt edilebiliyor. Onun için doğru bir tercih yaptığınızı, Akdeniz Belediyesi Yaz Spor Okulu’nu da tercih ederek çok doğru bir karar verdiğinizi belirtmek istiyorum. Bizlere güvendiğiniz ve bugün aramızda olduğunu için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
SPOR KURSLARINA BAŞVURU VE KAYITLAR İÇİN
Alanında deneyimli antrenörlerin eğitim verdiği Akdeniz Belediye Spor Kulübü yaz okuluna, bu yıl 2006 ve üzeri doğumlu çocuklar alınacak. Yıl boyu sürecek kayıtlar için başvurular, Akdeniz Belediye Spor Tesisleri (Toros Devlet Hastanesi Karşısı) ile Çay Mahallesi Spor Tesisleri’ne yapılabilir. Futbol kursu için iletişim; Ümit Yıldırım: 05548298569, Taki Bakar: 05556255694 ve Orhan Hüseyinoğlu: 05301011662; Voleybol, Hentbol ve Basketbol kursları için iletişim; Tuğçe Demiroğlu: 05425103163; Tenis kursu için iletişim; Cevdet Özdemirtaş: 05331463981.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA