AYAĞA KALK MERSİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYAĞA KALK MERSİN!


 

Yıllardır turizm yatırımlarından mahrum kalan Mersin sahilleri, balık çiftliklerine kurban ediliyor. Mersin sahillerinde kurulması planlanan 32 yeni balık çiftliğine bakanlıktan onay çıktı.

SONER AYDIN

32 YENİ ÇİFTLİK GELİYOR!
Mersinliler dikkatini Silifke Dana Adası etrafında yoğunlaşan balık çiftliklerine verirken, Anamur ve Aydıncık sahillerinde de onlarca balık çiftliği kurulması için girişimlerin başladığı ortaya çıktı. Kent kamuoyunun bütün itirazlarına rağmen 32 yeni balık çiftliği için ÇED süreci bitme aşamasına geldi. Balık çiftlikleri başvurularını art arda onaylanan bakanlık halkı bilgilendirme toplantısını aynı gün yapacak. Ancak toplantılar için yer ve saat bilgisi vermedi. 

KENT YÖNETİCİLERİ SUS PUS!
Mersinli çevreciler balık çiftliklerine karşı yıllardır mücadele verirken kent yöneticileri sessizliğini koruyor. Balık çiftliklerine karşı olduğunu belirten MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve CHP’li Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, İYİ Partili Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile AKP’li Aydıncık Belediye Bakanı Ferat Aktan yeni kurulacak balık çiftliklerine karşı herhangi bir açıklama yaptı. 

TURİZMCİLER ŞİKAYETÇİ DEĞİL!
Türkiye’nin en bakir koylarına sahip Mersin’e getirilen balık çiftliklerinin bir çocuğu Muğla’dan getirilecek. Muğlalı turizmcilerin karşı çıkması nedeniyle orada kurulamayan balık çiftlikleri Mersin’de kurulacak. Hükümetin yıllardır yatırım yapmadığı sahillere balık çiftliklere kurulacak. Ancak Mersinli turizmcilerin, Muğlalı turizmcilerin aksine balık çiftliklerine karşı herhangi bir tepki göstermemesi dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA