YETER ÖNLEM ALIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YETER ÖNLEM ALIN!


 

Mersin’de daha önce 5 ölümlü kazanın yaşandığı Kanlı Viraj dün bir kez daha can aldı. Her yıl ölümlü kazanın meydana geldiği viraj için “önlem alın” çağrısı geldi!

SONER AYDIN

ÖLENLERİN 2’Sİ KADIN 
Toroslar İlçesi Arslanköy yolundaki 'kanlı viraj' olarak bilinen bölgede çoğunluğu Suriyelilerden oluşan tarım işçilerinin bulunduğu minibüsün devrilmesi sonucu 2’si kadın 1’i erkek olduğu öğrenilen 3 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi ise yaralandı. Suriyeli tarım işçilerinin sabahın erken saatlerinde kiraz toplamak için Arslanköy'e gittikleri ve dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi. 

NE İLK NE DE SON!
Kanlı Viraj olarak alınan dik viraj, Eylül 2013’ye yaşanan ölümlü kaza ile gündeme geldi. Bölgede yaşanan 2 kişi öldü, 91 kişi yaralandı. Kazaların yaşandığı Arslanköy Mahalle Muhtarı Hayrettin Koç, tarım araçlarının yokuş aşağı doğru inerken freninin boşalması nedeniyle kazaların yaşandığını dile getirdi. Virajda önlem alınması çağrısında bulunan Koç, viraja daha fazla uyarıcı levhanın konulmasını istedi.

“GÜVENLİK ÖNLEMİ ARTTIRILMALI”
Kent kamuoyu tarafından kazanın yaşandığı Gözne-Arslanköy yolunun genişletilerek, bariyerler ile daha güvenli hale getirilmesi talep edildi. Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, kazada yetkililerin yolları güvenli hale getirememesinin çok büyük payı olduğunu söylerken, Ziraat Odası eski Başkanı ve CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de yeterli önlem alınmamasından yakındı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA