HAYDİ MİNİKLER YÜZMEYE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYDİ MİNİKLER YÜZMEYE


 

Torslar Belediyesi’nin yaz spor okulları kapsamında; 7-18 yaş aralığındaki çocuklar için bu yıl 4’üncüsü düzenlendiği yüzme kurslarının açılışı yapıldı.

Çukurova Mahallesi’nde 18 bin metrekare alanda hizmete sunulan Olimpik Yüzme Havuzunda 2 dönem şeklinde verilecek kursların ilk döneminin açılış programına; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Belediye Meclis Üyeleri, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat ile mahalle muhtarları, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar’ın spor kenti olma yolunda vermiş oldukları sözlerin hepsini yerine getirdiklerini söyledi.

“BİZ İSTİYORUZ Kİ ÇOCUKLARIMIZ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARA GİTMESİN”

Geçtiğimiz üç yılda yaklaşık 15 bin çocuk ve gencin faydalandığı kurslarla milli yüzücüler yetiştirmeyi hedeflediklerini  belirten Başkan Tuna, önceliklerinin alt yapıyı güçlendirmek olduğuna dikkat çekerek; “Maalesef günümüzde çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlıklara gidebileceği zeminler var. Biz istiyoruz ki çocuklarımız kötü alışkanlıklara girmesin.Bu süreçte okullarımızın kapanmasıyla birlikte üç ay boyunca çocuklarımızı yaz  spor okullarımızda eğitiyor ve onların enerjilerini boşaltmalarına vesile oluyoruz” dedi.

Hijyen kurallarına büyük önem verdiklerini ve havuzun periyodik olarak bakımdan geçirildiğine dikkat çeken Başkan Tuna, yüzme kursuna katılan tüm kursiyerlere bone hediye etti.

Öte yandan, 7-18 yaş grubunda yer alan çocukların ve gençlerin yüzme eğitimi aldığı kursların ikinci etabı için kayıtlar; 16 Temmuz tarihinde sona erecek ve kurslar 23 Temmuzda başlayacak. İkinci etap kurslara katılmak isteyenler ise Toroslar Belediyesi  hizmet binasındaki veznelere yatıracakları 35 TL ücretin dekontu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraflarıyla birlikte Çukurova Mahallesi’nde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu tesisindeki Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörlüğüne başvurularını yapabilirler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA