ANNESİNİ ÖLDÜREN ZANLI YAKALANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANNESİNİ ÖLDÜREN ZANLI YAKALANDI!


 

Adana’da 25 noktada dün gece eş zamanlı ’Huzur ve Güven 9’ uygulaması gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 polisin katıldığı uygulamada ekipler şüphelendiği otomobili ve şahısları durdurarak arama yaptı. Bu uygulamaya Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız da katıldı.

Ekipler, Mersin’in Silifke ilçesi Atakent Mahallesi'nde 2 gün önce öz annesi Emel Zor'u (35) 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Mustafa Özcan'ı da (20) yakaladı. Emniyete götürülen zanlı buradaki işlemlerinin ardından Silifke Jandarma ekiplerine teslim edildi. Mustafa Özcan'ın 2014 yılında annesinin erkek arkadaşını da öldürdüğü, yaşının küçük olması sebebiyle ceza almadığı ortaya çıktı. 15 bin 175 kişinin kontrol edildiği uygulamalarda 53 aranan şahıs yakalanırken, 65 kişi ve 39 iş yerine 108 bin 580 lira idari para cezası kesildi. Kontrol edilen 7 bin 670 otomobilin ise 39'u trafikten men edildi. 59 çalıntı araçta yakalandı. Ayrıca uygulama kapsamında 96 araca da 98 bin 450 lira ceza kesildi. Uygulamada 15 ruhsatsız tabanca, 16 av tüfeği, 2 döner bıçağı, 7 bıçak ve çok sayıda mermi ile kartuş ele geçirildi. Vatandaşların huzur ve güvenliği için polisin 24 saat boyunca görevde olduğunu söyleyen Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Halkımızın canı ve emniyeti için yeni bir huzur uygulaması yaptık. 2 bin 200 personelimizin görev aldığı uygulamalara aralıksız olarak devam edeceğiz" diye konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA