FESTİVALDE SONA YAKLAŞILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FESTİVALDE SONA YAKLAŞILDI


 

Mersin’de devam eden Minikler Futbol Şenliği renkli görüntülere sahne oluyor. Turnuvada Çiftlik Adonisspor, Toroslar Belediyespor, Çukurova İdman Yurdu, Akdeniz Belediyespor ve Türk Ocağı sporcuları başarılı performansları ile öne çıkıyor.

ALİ ŞANLI

Geleneksel hale gelen Minikler Futbol Şenliği devam ediyor. Hemen hemen tüm kulüplerin alt yapılarının katıldığı Futbol Şenliği geçen yıl olduğu gibi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda düzenleniyor. 11 Haziran 5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen müsabakaların kendine özgü kuralları var. Puan sisteminin olmadığı ve galibiyet alan takımların öne çıkmadığı turnuva velilerin de katılımıyla renkli geçiyor.

DİSİPLİNİN ADI ADONİS

Her dönem alt yapıda ses getiren Çiftlik Adonisspor turnuvada öne çıkan birkaç kulüpten biri oldu. Turnuva her ne kadar festival havasında geçse de gerek sahadaki disiplinli davranışları ile, gerek saha dışı duruşları ile örnek olmayı başarıyorlar.

YETENEKLERİN BULUŞTUĞU YER

Yavaş yavaş alt yapıda söz sahibi olmaya başlayan Toroslar Belediyespor, Futbol Şenliğinde farklarını ortaya koydular. Yetenekli kramponların bir araya geldiği Toroslar Belediyespor’da turnuvada öne çıkan kulüplerin başında geliyor.

YÜKSELEN DEĞER

Fazla bir geçmişi olmamasına rağmen alt yapıya verdiği önem ile yükselen bir değer olan Çukurova İdman Yurdu turnuvada adından söz ettirmeyi başardı. Yetenekli ayakların bir araya geldiği Çukurova İdman Yurdu maçları keyifli geçiyor.

AKDENİZ’İN GENÇLERİ

Katıldığı her turnuvada söz sahibi olan Akdeniz Belediyespor Minikle Futbol şenliğinin de dikkat çeken kulübü oldu. Bir çok yetenekli oyuncuyu bünyesinde barındıran Akdeniz Belediyespor Şenliğe verdiği önemle diğer takımların saygısını kazandı.

ÖZVERİNİN ADI TÜRK OCAĞI

Mersin’in köklü kulüplerinden olan mütevazi takım olan Türk Ocağı turnuvanın en dikkat çeken kulübü oldu. Kendi yağı ile kavrulan,ayakta durmaya çalışan Türk Ocağı turnuva boyunca hiç maç kaçırmayarak işini ne kadar ciddiye aldığını gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA