MERSİN İL SPOR MERKEZLERİ COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İL SPOR MERKEZLERİ COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI


 

2018 yılı İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri açılış töreni, coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

ALİ ŞANLI

Edip Buran Spor Salonu'nda İl Müdürümüz Şaban Güneş, Şube Müdürlerimiz Mehmet Ali Avcı, Vedat Akyar, Önder Öztürk, Yenişehir Engelliler Gençlik Merkezi Müdürü Metin Koçak, antrenörler, sporcular, kurum personelleri ve sporcu  ailelerin katılımlarıyla 2018 yılı İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri açılış töreni yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’in konuşması ile sürdü. Spor teşkilatının 80’inci kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirten Güneş, “İl Spor Merkezlerimiz ve Engeli Spor Merkezlerimizde 35 farklı branşta 5 bini aşkın sporcuyla start vermiş bulunmaktayız. Şu ana kadar Mersin’e 580 milyonu aşan yatırım yapıldı ve yatırım yapılmaya devam ediliyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara bulunan gençlerimize spor hizmeti vermek için 15 yaylaya spor tesisi yaptık. İl spor merkezlerimizin yaz spor okulları kapsamında yaylalarda gençlerimize spor yaptırma imkanı sağladık. Ayrıca 15 yayla da hayata geçen spor merkezlerinin yanı sıra 20 spor merkezi daha yaparak toplamda 35 spor merkeziyle gençlerimize yaylalarda spor yapma imkanı sağlayacağız.

Açılış konuşmasının ardından Mersin Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Spor Kulübü Halk Oyunları gösterisi, artistik cimnastik ve judo branşı gösterilerinin ardından kent ve ülkeyi ulusal, uluslararası müsabakalarda temsil ederek derece alan başarılı sporculara hediyeler verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA