TRANSFERLER MUT’LU EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRANSFERLER MUT’LU EDİYOR


 

Spor Toto Bal Ligi temsilcilerimizden Mut İdman Yurdu Belediyespor; Rıdvan İğrek ile yeniden anlaşmıştı. Mut’tan ayrıca siyahi oyuncu atağı geldi.

Ali Şanlı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsilcilerimizden Mut İdman Yurdu Belediyespor, iç transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başarılı geçen sezonun ardından takıma büyük katkı yapan Oğuzhan Öztürk, Emre Karagüzel ve Osman Boz ile yeniden anlaşan Siyahlı Beyazlı ekip, son olarak Rıdvan İğrek ve Osman Nuri Çulfa ile de yeniden anlaşma sağladı. Mut İdman Yurdu geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmedi. Alt yapı futbolcuları Bilal Yaşar ve Emre Can Özdemir ile de anlaşma sağlandı.

MUT’TAN FLAŞ TRANSFER

Öte yandan yabancı oyuncu transfer atağına Mut İdman Yurdu Belediyespor’da katıldı. Tarihinde ilk defa BAL’da oynayan Siyah-Beyazlı ekip, yine bir ilki gerçekleştirerek Siyahi bir oyuncuyu transfer etme aşamasına geldi. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Mut ekibi ilk defa bir yabancı oyuncuya yer vermiş olacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Yusuf Uzun’un gözünü karartarak, “Bu iş ya olacak ya olacak” parolası ile Siyahi oyuncu Aboubacar Kone’yi takıma kazandırmakta ısrarcı olduğu öğrenildi. “Mut halkımıza, on ikinci adamımız canımız Mutlu Şeytanlar Taraftar Gurubumuza hayırlı olsun” diyen Uzun, “2018 -2019 Yılı Bölgesel Amatör Ligi sezonuna güçlü bir kadro ile girme sözümüzün arkasındayız” dedi. Kaliteli en az 5 oyuncuyu daha takıma katmayı planlayan Mut İdman Yurdu önümüzdeki sezon ligden düşme korkusunu yaşamak istemiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA