NOT BIRAKIP GİTTİ 37 GÜNDÜR HABER YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NOT BIRAKIP GİTTİ 37 GÜNDÜR HABER YOK


 

Mersin’in Mut ilçesinde not bıraktıktan sonra evinden ayrılan adamdan 37 gündür haber alınamıyor.

İlçeye bağlı Çınarlı Mahallesi'nde oturan ve 6 yıldır eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk babası Abit Şan (45), 23 Mayıs'ta ayrıldığı evine bir daha dönmedi. 37 gündür haber alınamayan Şan tüm aramalara rağmen bulunamadı. 

Abit Şan'ın yeğeni Mehmet Şan, amcasının eve bıraktığı notta "Benim başıma bir iş gelirse isimlerini yazdığım şahıslar sorumlu" yazdığını belirterek, "Evden giderken bir de ip almış. Amcamın durumundan endişeliyiz yetkililerden yardım bekliyorum" dedi. 
Şan'ın ablası Ayşe Sinan ise kardeşiyle kaybolduğu gün beraber yemek yediklerini söyleyerek. "Yemekten sonra bizden ayrıldı. O gün akşam eve gelmedi. Telaş içerisinde kaldım. Evine gittiğimde hala yoktu. Bir gün sonra kendine ait odasını açtığımda masa üzerinde bir not vardı. Kağıdın yanında da bir poşet. Notta 'benim başıma bir iş gelirse sorumluları poşet içerisine yazdım. Ayrıldığım eşimle ilgili bazı deliller var poşetle birlikte jandarmaya verin' yazmış. Hemen jandarmaya haber verdim kardeşimin kayıp olduğunu söyleyip bıraktığı poşeti jandarmaya verdim. Kardeşimden o günden bu yana haber alamıyorum. Yetkililerden kardeşimin bulunması için yardım bekliyorum” şeklinde konuştu. 
Çınarlı Mahallesi Muhtarı Yaşar Özel ise, "Mahallemizde ikamet eden Abit Şan yaklaşık 37 gündür kayıp. Nerede olduğunu bilemiyoruz. Köye geçenlerde jandarma ekipleri gelip arama yaptı ama bulamadılar" dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA