YOK OLAN KULÜBE 39 ODALI TESİS! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOK OLAN KULÜBE 39 ODALI TESİS!


 

Seçildiği günden buyana Mersin İdman Yurdu’na yeteri kadar sahip çıkmamakla eleştirilen Burhanettin Kocamaz’ın son hamlesi “Pes artık” dedirtti. Kulüp kapanma noktasına gelirken Başkan Kocamaz, takım için yaptırdığı 39 odalı tesisi inceledi.

HEDİYE EROĞLU

Kuruluşunun 93’üncü yılında kapanmanın eşiğine gelen Mersin İdman Yurdu adeta can çekişirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın adeta misilleme yapar gibi tesis çalışmalarına hız vermesi tepki çekti. 

30 HAZİRAN’DA KONGRE VAR
Mersin Büyükşehir Belediyesi koltuğuna oturduğu günden itibaren Mersin İdman Yurdu’ndan uzak duran, gerektiği kadar yardımda bulunmayarak tepki alan Burhanettin Kocamaz’ın son hamlesi taraflı tarafsız herkesi şaşırttı.
Yanlış isimleri MİY başkanlığı sürecinde destekleyerek kulübün bugünlere gelmesinde baş rol oynayan Kocamaz, ilki 30 Haziran, çoğunluk sağlanamaması halinde 7 Temmuz’da  yapılacak kongre öncesi takımın kullanımına sunmak amacıyla inşa çalışmalarına devam edilen 39 odalı tesisin inşaatında incelemelerde bulundu.

KONGRE GÜNDEMİNDE YOK 
Ancak Kocamaz’ın bu atağı kentte şaşkınlıkla karşılandı. Kulübün kapanış kongresine sayılı günler kala genel kurul için hiçbir çalışma yapmayarak, elini taşın altına koymaktan çekinen Kocamaz’ın, daha önce ki kongrelerde yönetimleri belirlediği biliniyor. 
Bu defa ise kulüp çok rahat bir durumdaymış gibi kongreden uzak durarak, tesisi ön plana çıkartması “Pes artık” dedirtti. Yok edilen kulübe 39 odalı tesisin yapılması kentte soru işaretlerini akıllara getirdi. 

KAPISINA KİLİT VURULABİLİR
Mersin İdman Yurdu yaklaşık 150 milyon TL civarındaki borcu nedeniyle 6 ayda 3 başkan değiştirirken, takım Süper Amatör Lige kadar düştü. Çözüm üretilememesi halinde 7 Temmuz’daki kongrede kulübe önce kayyum atanacağı, ardından da kapısına kilit vurulacağı öne sürülüyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA