“MESLEKTAŞLARIMIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MESLEKTAŞLARIMIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIM”


 

Mersin Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, göreve başlamasının ardından ilçelerde görev yapan avukatlara ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Baro’dan yapılan açıklamaya göre; Tarsus Avukatlar Odası’nda meslektaşlarıyla bir araya gelen Baro Bşk. Bilgin Yeşilboğaz, ilçe avukatlarının sorunlarını ve beklent

Olağanüstü genel kurulda oylarıyla kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür eden Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Baromuzun mesleki sorunlarının çözümü ile hukukun üstünlüğü, insan hakları başta olmak üzere tüm siyasi, medeni ve bireysel hak ve özgürlükleri savunmak, korumak, geliştirmek ve demokrasiye katkı sunmak için, baromuza yeni bir vizyon kazandırmak için çalışacağım. Meslektaşlarımın güvenine layık olacağım” dedi.

İlçede görev yapan avukatların yaşamış oldukları sıkıntıların farkında olduklarını dile getiren Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, merkezde verilen eğitim ve seminerlere interaktif katılabilmelerini sağlamak için ilçe baro odalarına gerekli sistemi kurmayı planladıklarını, böylece eğitim hizmetlerinden eşit bir şekilde yararlanabilmelerini sağlayacaklarını söyleyerek, “İlçe görev yapan avukatlarımızın, baromuzun her türlü faaliyetine daha aktif katılımlarını sağlamak için çalışacağız” dedi.

Yeşilboğaz konuşmasında ayrıca, “Avukatlarımız, adaletin sağlanmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Bu nedenle avukatlarımızın, adalet sistemi içindeki yeri de çok önemlidir. Adaletin tam anlamıyla tesis edilmesi için, yargı sistemindeki sorunların çözüme kavuşması için, Mersin Barosu olarak Adalet Bakanlığı’na gerekli taleplerimizi bildireceğiz” ifadesini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA