NEREDE KALMIŞTIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NEREDE KALMIŞTIK


 

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), gelecek sezon Avrupa kupalarında erkeklerde 12, kadınlarda ise 8 takımın yer alacağını açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), gelecek sezon Avrupa kupalarında erkeklerde 12, kadınlarda ise 8 takımın yer alacağını açıkladı. Türkiye’yi 2018-2019 sezonunda Avrupa kupalarında temsil edecek takımlar belli oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, erkeklerde 12, kadınlarda ise 8 takımın gelecek sezon Avrupa kupalarında yarışacağı belirtildi.

ALIŞKANLIK YAPTI

Geçen sezon Avrupa kupalarında başarılı bir grafik çizen Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımı bu sezonda Eurocup’ta aynı başarıyı yakalamak istiyor.Ligde istediğini alamayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Avrupa kupasında farklı oynaması,maçlara daha motive çıkması başarıyı getirdi. Geçen yılkı başarının üstüne koyarak Final amaçlayan Mersin Belediyesi hazırlıklara erken başlayacağı öğrenildi.

TECRÜBE EDİNECEKLER

Bir diğer temsilcimiz Çukurova Basketbol ise geçen sezon ilk defa Ligde mücadele etmesine rağmen Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanarak büyük başarıya imza attı.Avrupa kupalarında oynamayı büyük bir deneyim olarak gören Çukurova Basketbol idarecileri burada kazanacakları tecrübeleri Türkiye Liglerine yansıtmayı düşünüyorlar.

2018-2019 sezonunda Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil edecek kulüpler ise şöyle

Kadınlar

Euroleague: Fenerbahçe, Hatay BŞB, Çukurova Basketbol

Eurocup: Botaş, Beşiktaş, Mersin BŞB, Galatasaray, OGM Ormanspor


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA