ŞAMPİYON KADROSUNU KORUYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON KADROSUNU KORUYOR!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda iç transfer harekatı devam ediyor. Sarı lacivertli ekip sözleşmesi devam eden 5 isme daha imza attırdı.

ALİ ŞANLI

TFF 3. Lig’i ikinci sırada bitiren, Play-Off maçlarında da rakibini geçerek 3. Lig’e yükselen Tarsus İdman Yurdu’nda imzalar atılmaya devam ediyor. Daha önce teknik ekiple ve futbolcular İbrahim Hırçın ve ile Nurullah Kaya ile anlaşma sağlayan sarı lacivertli ekip 5 isme daha imza attırdı. Transfer çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Transfer Komitesi Başkanı Eyüphan Eyüboğlu şunları söyledi: “Transfer Komitemizin 20.06.2018 tarihinden itibaren yaptığı çalışmalar neticesinde daha önceden kamuoyuna bildirmiş olduğunuz Teknik direktörümüz Sayın Özcan Kızıltan ve Ekibiyle anlaşarak, futbolcularımızdan İbrahim Hırçın ve Nurullah Kaya ile anlaşmış bulunmaktayız. Yine devam eden çalışmalar neticesinde iç transferde Yılmaz Can Taşkıran ile anlaşma sağlanmış olup sözleşmeleri devam eden Barış Türkmen, Sefa Durmuş, Kablan Kaya Tekin, Yasin Elmas ve Mert Özdestici ile sözleşmelerinde iyileştirme yapılarak 2 yıllık sözleşme yenilenmiştir. Ayrıca dış transferde Mersin İdman Yurdu’ndan U19 milli takımında oynayan Emre Can Dönmez ile anlaşma sağlanmıştır. Transfer komitemiz iç ve dış transfer çalışmalarına devam etmektedir.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA