İÇELSPOR GÜÇLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇELSPOR GÜÇLENİYOR


 

Mersin Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) çıkan İçelspor, iç ve dış transferde bir çok isme imza attırdı.

ALİ ŞANLI

Geçen yıl takımın gol kralı olan, şampiyonluk da büyük pay sahibi Ebubekir Yardım bu sezonda Siyah Beyazlı formayı giyecek. İç transferde imza atan diğer oyuncular şu şekilde; Selman Kaplan, Sertaç Şahin, Ebubekir Bozan, Ömer Önder, Halit Çıtırki, Ömer Nazilli, Atalay Demirbağ, Gürhan Özdemir, Kubilay Önder, Ebubekir Yardım yeni sezonda da forma giyecek.

TRANSFER DEVAM EDECEK
Dış transferde ise daha önce kulübe tecrübeli teknik adam Telat Özden’e verildiği açıklanmıştı. Telat Özden 2017-2018 sezonunda Adıyamansporu 3.lige , Körfez Belediyespor’u ise 3.lig,ardından 2.lig,daha sonra finallerde takımı play off’a kadar taşıyarak isim yapmıştı. Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesinde çekiştiği rakibi Meskispor’dan Recep Çoban, Artvin Hopaspor’dan kaleye Sertaç Güzel transfer edildi şuana kadar. Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre en az 6 oyuncunun daha takıma kazandırılacağı,bu isimlerin üst düzey liglerden olunacağı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA