FİŞİ ÇEKİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİŞİ ÇEKİLDİ


 

Son 3 yılda 5 lig birden düşerek Süper Amatör Ligi’ne giden ve bu alanda rekor kıran Mersin İdman Yurdu, 7 ay içinde de 3 defa kongreye giderek yeni bir rekora daha imza attı.

ALİ ŞANLI

Süper Lig’den, Süper Amatör Ligi’ne kadar düşen ve adeta çöken Mersin İdman Yurdu’na son darbe önümüzdeki günlerde yapılması beklenen genel kurulda vurulacak.

Kasım ayındaki kongrede 194 üyeden 95’inin oyunu alan Hamit İzol, Kırmızı Lacivertli takımın yeni başkanı olmuştu. Yaklaşık 5 aydır Kulüp Başkanlığı koltuğunda oturan ancak beklentileri karşılayamayan İzol, çareyi kongreye gitmekte bulmuş ve aday olmayacağını açıklamıştı.

Nisan ayı içinde Kırmızı lacivertli ekipte, Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan genel kurulda, takımın yeni başkanı seçildi. Tek listeyle seçimin yapıldığı kurulda, Erol Antonie

Vitel yeni başkan olarak koltuğa oturdu. Mersin

İdman Yurdu’nun hızlı düşüşüne engel olamayan Vitel o da çareyi kongrede aradı.

KAYYUM ATANACAK!

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre Mersin İdman Yurdu 30 Haziran

2018 Cumartesi günü saat 12.00’da, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının, çoğunluk aranmaksızın 07 Temmuz 2018 Cumartesi günü aynı saatte yapılmasına karar verildi. Bu Kongrede hiç kimsenin aday olmayacağı, Kulübe kayyum atanacağı ve 1 hafta içinde de tamamen Kulübün kapanacağı planlanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA