Tenis şampiyonları ödüllerini aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tenis şampiyonları ödüllerini aldı


 

Birbirinden heyecanlı maçların yaşandığı, Mezitli Belediyesi ve Mezitli Belediyespor Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Tenis Federasyonu Mezitli Senyör Haftasonu Tenis Turnuvası’nda başarılı olan sporcular ödüllerini aldı. Mersin’in yanı sıra İstanbul, Kayseri, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep ve Hatay’dan 78 milli ve profesyonel sporcunun katıldığı turnuva sonrası düzenlenen ödül törenine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Belediyespor Kulübü Başkanı İlkim Tahinci, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Nalan Varat, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Akar Tülücü’nün yanı sıra çok sayıda sporcu ve sporsever katıldı.

“ULUSLARARASI ALANDA BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ”

Mezitli’de sporun profesyonel olarak yapılabilmesi adına Mezitli Belediyespor’u kurduklarını ifade eden Kulüp Başkanı İlkim Tahinci, “Belediyemizin bize sunduğu sonsuz imkanları doğru kanalize ederek ilçemizi ve ülkemizi uluslararası platformlarda temsil edecek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu konuda tesisleşmeyi tamamladık. Şimdi altyapı çalışmalarına başlıyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ederim” dedi.

“MERSİN’İN EN ÖNEMLİ TENİS KOMPLEKSİNİ HAYATA GEÇİRDİK”

Mezitli’ye çok önemli spor tesisleri kazandırdıklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Daha önce özel sektörün işlettiği bu tesisi belediyemize kazandırarak Mersin’in en önemli tenis komplekslerinden birisini haline getirdik. İçerisinde bulunan halı sahayı da tenis kortu haline getirerek kapasitemizi büyüttük.

Çok büyük turnuvalar artık tesislerimizde başarıyla gerçekleştiriliyor. İnanıyorum ki kısa sürede Mezitli Belediyespor kulübümüzün çalışmaları sonrası uluslararası alanda sporcular bizleri gururlandıracaklardır” diye konuştu.

KAZANAN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Turnuvada başarılı olarak kupa almaya hak kazanan sporcular şöyle sıralandı: 35+ Tek Erkekler Kategorisinde Mehmet Şimşek birinci, Ferhat Akkaya ikinci,  35+ Tek Erkek 2. Grup Bilgehan Yaşa birinci, Bülent Kolsuz ikinci, 45+ Tek Erkek Serkan Şenlik binici, Erdal Öztürk ikinci, 45+ Tek Erkek 2. Grup Hürsan Özkaplan birinci, Erdal Nikola İstifanoğlu ikinci, 50+ Tek Erkek Sermet Soylu birinci, Veli Ümit Atik ikinci, 50+ Tek 2. Grup Erkek İlker Erol birinci, Hüseyin Kayaoğlu ikinci, 55+ Tek Erkek: Selçuk Şerifoğlu birinci, Levent Alpaltaş ikinci, 35+ Tek Kadın: Nejla Günay Karaoğlu birinci, Yasemin Fidan ikinci, 40+ Tek Kadın: Serpin Gizir birinci, Ayşe Aysen Özgelen ikinci, 45+ Tek Kadın: Nejla Bayıroğlu birinci, İlkim Tahinci ikinci ve 50+ Tek Kadın: İncihan Yengüner birinci, Lülüfer Tamer ikinci.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA