MİNİK ÖĞRENCİLERİN KEP ATMA COŞKUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİK ÖĞRENCİLERİN KEP ATMA COŞKUSU


 

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören minik öğrenciler, yaşantılarının ilk kepini giyerek mezuniyet coşkusu yaşadı.

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nin Portakal Çiçekleri, Güneşin Çocukları ve Barış Güvercinleri sınıfının minik öğrencileri, 2017-2018 eğitim-öğretim dönemine mezuniyet balosu düzenleyerek veda etti. Mezitli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; Amfitiyatro’da gerçekleştirilen mezuniyet balosunda minik öğrenciler, Mezitli Belediyesi Mersina Kültür ve Sanat Kulübü tarafından verilen eğitimlerle hazırladıkları gösterileri, aileleri için sergiledi. Minikler öğretmenlerin tarafından adlandırdıkları; Rap, Vals, Twist ve Focus grup isimleriyle gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Daha sonra öğretmenleri tarafından diplomalarını alan sevimli öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerinin coşkusunu yaşadılar.

“BAŞKANIMIZDAN FEYZ ALIYORUZ”
Bircan Tüfekçioğlu Gündüz Çocuk Bakım Evi Müdürü Nezaket Aktaş, yaptığı konuşmada bu yıl ikinci mezunlarını verdikleri için gururlu olduklarını dile getirdi. Aktaş, “Birçoğu 2 yıldır bizimle olan bu yavrularımızın okulumuza başladıkları ilk günlerini düşündüğümde o ürkek, şaşkın ve bir yetişkine bağımlılıklarının yerini şimdi kendine güvenen, başarıyı hedefleyen hırslı, dikkatli, haklarını bilen ve başkalarının haklarına saygı duyan donanımlı bir şekilde ilköğretime hazır öğrencileri görüyorum. Bu güzel yavrularımızın gösterdikleri gelişmelerini ve başarılarını gördükçe yarınlara daha umutla bakıyorum. Çünkü bizler Bircan Tüfekçioğlu eğitim ekibi olarak liderimiz ve Başkanımız Sayın Neşet Tarhan’dan aldığımız feyz ve destekle Atatürk ilkeleri ve cumhuriyet değerleri ışığında çağdaş bir eğitim anlayışıyla umudumuz olan bu güzel çocuklarımızın aydın birer birey olarak yetişmeleri için sağlam bir temel oluşturduğumuza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle emeği geçen tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, çocuklarımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“LAİK, DEMOKRATİK, ATATÜRKÇÜ ÇOCUKLAR YETİŞTİRİYORUZ”
Başkan Tarhan ise kısa bir açıklama yaparak, “Benim en çok beğendiğim projelerimden birisi de Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi projemizdir. Okulumuz, Türkiye’deki en iyi okullardan birisi olarak gösterilmekte. Okulumuzun bu aşamaya gelmesinde velilerin katkısı çok büyük. Bize güvendiler, çocuklarını teslim ettiler. Öğretmen ve idarecilerimiz çok başarılı çalışmalar ortaya koyuyorlar. Öğretmenlerimizin tamamı kadın, genç ve hepsi birbirinden başarılılar. Önümüzdeki süreçlerde Mezitli’de Anaokulu sayısını çoğaltmayı planlıyoruz. Öte yandan Kız Öğrenci Yurdu konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Anaokulumuzda laik, demokratik, Atatürkçü çocuklar yetiştiriyoruz. Öğretmenlerimiz bu doğrultuda çalışmalarını yürütüyorlar. Burada okuyan çocuklarımıza belediyemizin tüm olanaklarını sunuyoruz. Çocuklarımız bu dönem yüzme havuzlarımızdan ve belediyemiz bünyesindeki kurslarımızdan ücretsiz yararlanabilecekler. Çocuklarımızı her ziyaret ettiğimde bana sarılıyorlar. Bu beni gerçekten çok mutlu ediyor. Mutlu, sağlıklı ve vatana millete hayırlı birer evlat olurlar. Mezuniyet töreninde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA