UTANIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UTANIN!


 

Kuruluşunun 93’üncü yıldönümünde Mersin İdman Yurdu, ödenmeyen borçları nedeniyle Süper Amatör Ligi’ne düşürüldü! Büyük tepkiye neden olan bu gelişme üzerine kent sakinleri yöneticiler, idareciler ve siyasilere “Utanın” diye seslendi!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu kaçınılmaz son ile karşı karşıya kaldı. Kötü yönetilmenin sonucunda 3 yıl içinde eriyen Kırmızı Lacivertli ekip ilk olarak 3.Lige, ardından Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) ve son olarak da ödenmeyen borçlar nedeniyle Süper Amatör Ligi’ne düşürüldü. Büyük tepkiye neden olan bu gelişme üzerine kent sakinleri yöneticiler, idareciler ve siyasilere “Utanın” diye seslendi! Özellikle sosyal medyadan tepki yağarken, “Seçim öncesi yaşanan bu gelişme Mersin’in sahipsiz olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı” yorumları öne çıktı.

UMUT İÇELSPOR

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkan Vekili Duran Birinci, yaptığı açıklamada, kulübün zor günler geçirdiğini belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kendilerine küme düşme cezasının iletildiğini kaydetti. Birinci, yaşananların bekledikleri bir son olduğunu, kararın ardından üzüntülerinin katlandığını vurgulayarak, “Sezonun açılmasına yakın böyle bir kararı bekliyorduk. Yapacak bir şey yok. Ortada bir cenaze var. 30 Haziran'da genel kurula gidiyoruz. Ancak yine aday yok” dedi. Öte yandan İçelspor ile bir ittifak durumu olduğunu da açıklayan Duran Birinci, “İçelspor ile BAL Ligi'nde en azından 1 yıl kazanırız diye düşünüyoruz. BAL Ligi'ne düşmüş olsak da takımımıza sevgimiz azalmıyor. Zaten biz de kulüp kapanmasın diye elimizi taşın altına koyduk. Her şey 30 Haziran'da gerçekleştirilecek genel kurulda belli olacak”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA