FARK YARATMAYA BAŞLADILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FARK YARATMAYA BAŞLADILAR!


 

Toroslar Belediyespor’un U13 takımı farkını sahaya yansıtmaya başladı. Son birkaç yıl içinde de alt yapıdaki değişim yavaş yavaş meyvesini vermeye başladı.

ALİ ŞANLI

Aziz Filiz yönetiminde U13 takımı kendi Liginde sergilediği futbol ve disiplin anlayışı ile Lige damga vurdu. Uzun arayışın ardından bir çok yetenekli oyuncuyu Toroslar Belediyespor’a kazandıran tecrübeli teknik adam Aziz Filiz yaptığı açıklamada genç yetenekleri Toroslar Belediyespor’a kazandırmanın guru içindeyim. Eğer bu oyunculara sahip çıkılır ise Toroslar Belediyespor uzun yıllar dışarıdan oyuncu almaz hatta üst Liglere çıkmasında büyük pay sahibi olurlar diyen Filiz Toroslar ekibinin bir çok yeteneğine şimdiden sayısız teklif var. Ama oyuncu velileri çocuklarının burada kalmalarını istemesi,burada gelişmelerini gözlemlemek için birkaç sezon daha kalmalarını istedikleri için transferlerine izin verilmedi” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA